Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truckförare till kraftindustri

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du sommarjobb? Är du intresserad av att arbeta som truckförare och materialhanterare? Adecco söker just nu dig som vill sommarjobba hos vår kunds räkning i Alingsås. Sommarjobbet är förlagt under juni-aug enligt överenskomna datum.

Om tjänsten
Som materialhanterare kommer dina främsta arbetsuppgifter innebära hantering och förberedning av avgående gods samt plocka material utifrån plocklistor. Rollen som materialhanterare innebär att man behöver stötta andra avdelningar med att förse dem med rätt material för att produktionen skall fungera. Parallellt med detta kommer arbetet att inkludera lageruppgifter i form av ompaketering etc. Tjänsten innebär att du dagligen kommer arbeta med truckkörning. Arbetet är förlagt under 2-skift vilket innebär varannan vecka dagtid och varannan vecka kväll. Skiftet kan komma att förläggas endast på dagtid längre fram.

I din roll som materialhanterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Truckkörning
- Orderplock och ompaketering
- Lossning och lastning

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat inom lager och har erfarenhet av truckkörning. Du ska vara en person som trivs i produktionsmiljö och är anpassningsbar då arbetsuppgifterna kan variera.

Vidare ser vi att du är kvalitetsmedveten, noggrann och har en god arbetsmoral. Dessa egenskaper värdesätts då dina arbetsuppgifter kommer att bidra till att produktionen flyter på då du kontinuerligt förser resterande avdelningar med material.

Krav för tjänsten är:
- Truckkort

- Mycket erfarenhet av truckkörning

- Intresse för teknik

- God svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Maja.Assarsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, materialhanterare, lagerarbete, orderplock, truckkörning, produktion, industri, teknik, Alingsås, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.