Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker passionerade individer för VVS-montörspositioner!

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en vilja att lära och ett intresse för VVS-branschen? Då är det dig vi letar efter! Hos [Företagsnamn] välkomnar vi både erfarna och nybörjare till vårt team av VVS-montörer.

Information om uppdraget:

Som VVS-montör kommer du att utföra installationer, reparationer och underhåll av VVS-system enligt specificerade instruktioner och ritningar. Det innebär att du kommer att assistera vid arbete med rördragning, montering av armaturer och andra VVS-komponenter. Vi kommer att erbjuda grundlig utbildning och handledning för att utveckla dina färdigheter inom VVS.

Detta söker vi:

Krav:
- Utbildning inom VVS/rörmokeri
- Genomfört samtliga lärlingstimmar
- B-körkort
- Svenska i tal och skrift

Utbildningar som är meriterande
-Heta arbeten
-Liftkort
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com