Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Terminalarbetare/administratör/truckförare sökes till välkänt företag!

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en duktig truckförare samtidigt som du har förmågan att kombinera det med ett administrativt arbete? Då har vi en spännande roll för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker en noggrann och organiserad terminalarbetare med erfarenhet av truckkörning och administrativt arbete. Tjänsten innebär en spännande kombination av att arbeta nära medarbetare, hantera terminalens logistik och utföra administrativa uppgifter.

Arbetsuppgifter:
- Utföra truckkörning och terminalarbete, inklusive lastning och lossning av pallar.
- Hantera administrativa uppgifter som ingår i terminalverksamheten.
- Ta emot och assistera chaufförer vid ankomst och avgång.

Arbetstiderna kan variera och det krävs därför att du är flexibel. Du kommer arbeta varierande veckodagar och kan även vara längre pass och färre arbetsdagar.

Detta söker vi:

Du är en teamplayer som är mån om att bidra till att bidra till att nå gemensamma mål. Du är samtidigt självständig och initiativtagande och ser vikten av att fullfölja dina egna åtaganden. Rollen är av varierad karaktär vilket ställer krav på att du är flexibel och stresstålig - du kan kombinera administrativa uppgifter med uppgifter ute i terminalen.

Du har truckkort A+B samt erfarenhet av att köra motviktstruck och låggaffel. Det är meriterande om du kan köra rangertruck och/eller hjullastare.

Vidare har du körkort och tillgång till bil för att enkelt kunna ta dig till och från jobbet.

Svenska flytande i tal- och skrift är ett krav. Vidare behöver du behärska det engelska språket väl. Det är meriterande om du har kunskaper i tyska.

Vi kommer be om 2 referenser från kandidater som går vidare i processen.
Vidare är det ett krav att du har ett anmärkningsfritt belastningsregister.

Denna tjänst behöver kommer inledas i augusti.

Välkommen med din ansökan! Vi kommer tillsätta så fort vi finner rätt kandidat.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com