Hoppa till innehåll
PLC Invest AB / PlatinumCars the Collection logotyp

Servicetekniker/Bilmekaniker på PlatinumCars

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Elvin Mlivic
Email
Telefon
Drömjobb som Servicetekniker/Bilmekaniker hos PLATINUMCARS THE COLLECTION

Plats: Helsingborg

Drömmer du om att arbeta med prestigefyllda bilmärken som Porsche, Lamborghini, Ferrari, McLaren och Mercedes? Vill du vara en del av ett framgångsrikt och växande företag som ser ljust på framtiden? Då är detta din chans att göra karriär hos oss på PlatinumCars!

Vi expanderar kraftigt och söker nu erfarna servicetekniker/bilmekaniker till vår toppmoderna anläggning i Helsingborg.

Om tjänsten:
I vår state-of-the-art verkstad i Helsingborg utför vi allt från årsservice och kopplingsbyten till avancerad felsökning och motorrenoveringar. Vi tar emot ett brett spektrum av fordon, inklusive exklusiva sportbilar som Porsche, Ferrari, Lamborghini, Bentley, Mercedes, BMW och många fler. Vi är auktoriserade för Dodge & RAM. Hos oss prioriterar vi en ren och välordnad arbetsmiljö för att kunna leverera professionell service till våra kunder. Vi är en Godkänd bilverkstad och är stolta över vårt samarbete med Mekonomen.

Vi investerar i dig om du investerar i oss! Vi erbjuder möjligheter till vidareutbildning för dig som vill utvecklas inom företaget.

Vi söker dig som:

  • Har relevant fordonsutbildning och några års erfarenhet som mekaniker.


  • Är van vid att följa reparationsanvisningar och har ett genuint intresse för sportbilar.


  • Är en teamspelare med utmärkta samarbetsförmågor.


  • Har en positiv inställning och ser möjligheter istället för hinder.


  • Är noggrann, strukturerad och har höga kvalitetskrav på ditt arbete.


  • Besitter goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, för att kunna förstå manualer och reparationsanvisningar.


  • Har körkort, och erfarenhet av felsökning och elektronik är meriterande.


Om PlatinumCars:
PlatinumCars är en av Sveriges ledande leverantörer av exklusiva bilar med en framgångsrik historia som sträcker sig 19 år tillbaka. Vi har en stark tillväxt och positiva framtidsutsikter för 2024 och fortsätter att expandera. Vår huvudanläggning är strategiskt belägen längs med E4:an i Norrköping, med ytterligare två anläggningar i Helsingborg och Stockholm Upplands Väsby. Utöver vår omfattande verkstad erbjuder vi även glasreparationer, rekonditionering och folieringstjänster.

Bli en del av vårt vinnande team! Ansök idag och ta nästa steg i din karriär hos PlatinumCars!
PLC Invest AB / PlatinumCars the Collection logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PlatinumCars grundades 2005 av den passionerade bilentusiasten Sigge i hjärtat av Norrköping. Hans vision var tydlig från början: att erbjuda kunder en unik upplevelse av lyx och elegans genom att erbjuda de mest exklusiva och välskötta fordonen på marknaden. Med över två årtiondens erfarenhet har vi etablerat oss som ledande inom branschen och förblir dedikerade till att erbjuda det bästa inom premiumfordon. Vår långvariga närvaro i branschen har gett oss djupgående erfarenhet och enastående kunskap om exklusiva bilmärken och deras unika egenskaper.