Hoppa till innehåll
NSVA logotyp

Kommunkoordinator

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Till NSVA söker vi nu kommunkoordinator

Som kommunkoordinator har du en viktig roll i att bidra till demokratin. Du är nyckelpersonen när det gäller att koordinera och administrera ärendeprocessen till nämnd, utskott, kommunstyrelse och kommunfullmäktige för beslut. Du kommer vara ansvarig för att planera och kvalitetssäkra processen. I ditt uppdrag ingår administrativa arbetsuppgifter kopplade till att ta fram underlag och handlingar till tjänsteskrivelser från NSVA som ska hanteras i våra ägarkommuners politiska beslutsprocesser.

Du bevakar att ärenden kommer upp för beslut samt granskar kvalitet och rättssäkerhet. Du ansvarar för bevakning av ärenden och samordning med verksamheten samt samverkan med nämndsekreterare eller deras motsvarighet i samtliga kommuner.

I tjänsten ingår också att ge stöd till VD och avdelningschefer. Det ingår även att uppdatera processarbete med mål, affärsplan och uppföljning i dialog med VD och ledningsgruppens chefer.

På NSVA finns all tänkbar kompetens inom VA-området och den kompetensen kommer bli din tillgång för ärendena som ska hanteras.  NSVA har ungefär 250 medarbetare, som arbetare för långsiktiga och hållbara vatten- och avloppstjänster i samtliga ägarkommuner. Du kommer vara placerade på huvudkontoret i Helsingborg.

Dina egenskaper

Du är kommunikativ på ett enkelt, öppet och positivt sätt, muntligt såväl som skriftligt. Dina samarbeten präglas av professionalitet och effektivitet då arbetet består av många olika kontaktytor, såväl internt som externt.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och beslutsfattande samt har mod att ifrågasätta etablerade arbetssätt. Du är bekväm med att ta egna initiativ och trivs i en stödjande- och serviceinriktad funktion.

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla den egna och kollegornas kompetens.

Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom t.ex. offentlig förvaltning eller juridik

  • Har B-körkort

  • Uttrycker dig tydligt och korrekt i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt om du tidigare har arbetet i en politiskt styrd organisation.

Mer information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi tillämpar fortlöpande urval så vänta inte med din ansökan. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta avdelningschef Åsa Peetz 010-490 98 09 alt. asa.peetz@nsva.se

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ungefär 250 medarbetare.

NSVA logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren