Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Lagermedarbetare till AO Sverige AB

Publiceringsdatum
29 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bli en del av en organisation som präglas av högt engagemang och gemenskap? Har du truckkort och ett intresse för att lära dig mer om VA-branschen? AO Sverige AB som är kända för sitt stora sortiment inom byggvaror och goda kundservice söker nu en lagermedarbetare. Bli del av ett familjärt team och ansök redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att AO har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och AO en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Brødrene A & O Johansen A/S är en av de ledande grossisterna inom byggbranschen. Företaget grundades 1914 och har 5 filialer i Sverige och 57 filialer i Danmark. I Sverige finns företaget i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Borås och Partille. Kärnkompetensen är mark/VA, vattenförsörjning, verktyg och VVS. Totalt har A & O ca 625 medarbetare, varav ca 34 i Sverige. A & O är kända för sitt stora sortiment, sin goda kundservice samt butik och lager i närheten av kund vilket i sin tur medför korta leveranstider. Läs mer på www.aonet.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som lagermedarbetare består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av allmänt lagerarbete i form av hantering av inleveranser, plocka och hantera ordrar, truckkörning, veckoinventering samt följesedelshantering. Vidare tar du emot kunder på lagret och i butiken där du är behjälplig vid eventuella frågor. Avslutningsvis stöttar du upp vid utkörning av gods med lätt lastbil. I rollen har du ett nära samarbete med de två andra lagermedarbetarna i teamet samt övriga kollegor på arbetsplatsen.

* Hantering av inleveranser
* Plocka och hantera ordrar
* Truckörning
* Bemöta kunder på lagret eller i butiken

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Truckkort (motvikts- och skjutstativtruck)
* B-körkort
* Svenska flytande i tal och skrift
* Meriterande om du har erfarenhet av att bemöta och ge service åt företagskunder (B2B)

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta dina kollegor, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Vi tror också att du som person är social, tillmötesgående och uppskattar att skapa god kontakt med kunder. Därtill tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Avslutningsvis, det som framhäver dig mest är ditt driv, ditt engagemang och ditt intresse för att lära dig nya saker.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till viss uppsägningstid
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lager, lagermedarbetare, logistik, transport, lageransvarig, truckkort, warehouse, VA, anläggning, Movex, Malmö, heltid

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.