Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Arbetsledare till Mark & Trädgård

Publiceringsdatum
15 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet av arbetsledning inom entreprenad för skötsel av utemiljö? Trivs du i en operativ ledarroll där du erbjuds möjligheten att drifta och arbeta med plantering av perenn och säsongsblommor? Då ska du söka tjänsten som arbetsledare på Mark & Trädgård i Helsingborg!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mark & Trädgård.

Om företaget

Mark & Trädgård Skottorp AB är en framstående aktör inom offentliga upphandlingar av entreprenaduppdrag, trädgårds- och anläggningsarbeten. Med närvaro i Ängelholm, Helsingborg, Halmstad och Varberg har vi expanderat till en pålitlig partner med fyra produktionschefer, tre administratörer och cirka 70 engagerade medarbetare. Vår specialkompetens täcker områden som grönyteskötsel, markanläggningsarbeten och vinterväghållning. Vår kundbas spänner över både offentlig och privat sektor, inklusive kommuner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och sjukhus.

När du arbetar hos Mark & Trädgård får du aldrig nog av den friska luften, vi jobbar ute varje dag i både solsken och regn. Vi arbetar för socialt ansvar, mångfald och god kvalitet och bryr oss om våra kunder och anställda.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare leder och coachar du ett team om fem medarbetare, som jobbar med skötsel och plantering i en entreprenad för drift- och underhållsarbeten avseende perenn- och säsongsplanteringar. Du hittar effektiva lösningar och styr, samt deltar i ditt arbetslag mot uppsatta mål och sköter utemiljön med hög kvalitét. Du ansvarar för daglig och löpande kontakt med kunder och beställare. Du rapporterar till Produktionschef.

* Drift av entreprenad inom skötsel och plantering.
* Arbetsledning, coachning
* Kunddialog
* Kvalitét- och måluppföljning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 3 års erfarenhet av drift- och skötselentreprenader
* Minst ett par års erfarenhet som arbetsledare, förman eller dylikt
* Utbildning inom trädgårdsskötsel/grönyteförvaltning eller liknande
* Behärskar svenska i både tal och skrift
* God datorvana

I rollen som arbetsledare pratar du dagligen med kunder och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du får energi av att leda och motivera andra så att ni tillsammans kan nå gemensamma mål. För dig kommer det naturligt att stötta och motivera dina medarbetare för att komma framåt. Du tänker också proaktivt om hur du kan förbättra förutsättningarna och arbetsklimatet för både dig själv och dina medarbetare. Du sätter alltid upp och håller tidsramen för dina uppgifter, och eftersom du arbetar på ett strukturerat sätt och vet vad du ska prioritera levererar du alltid ett bra och kvalitativt resultat.

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 maj 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.