Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb som produktionsmedarbetare

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du ett aktivt och tempofyllt extrajobb där du får utvecklas inom produktion? Är du matintresserad, kvalitétsmedveten och hungrig på att lära dig nytt? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu engagerade och drivna studenter som kommer att arbeta i deras produktion i Landvetter, Göteborg. Arbetet i produktionen är varierande och exempel på arbetsuppgifter kommer vara att tillverka och packa produkter och livsmedel,
bevara och hantera den färdiga produkten efter högsta hygienstandard samt utföra kvalitetskontroller för att säkerställa att produkterna möter de högt ställda kraven.

Tjänsten är på deltid och planeras att starta i mitten av oktober. Vi ser gärna att du kan jobba ca. 2-3 pass i veckan och arbetstiderna kommer variera, därför söker vi dig som är flexibel och kan anpassa din tillgänglighet utifrån vår kunds behov. Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult till vår kund. Tjänsten inleds med en betald upplärning i arbetsuppgifterna.

Detta söker vi:

Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande och ordningsam samt att du tycker om att arbeta både i team och enskilt. Arbetet är varierande och ställer krav på att du är flexibel som person och utan problem hjälper till där det behövs. Samtidigt är du strukturerad och kan följa de processer och rutiner som finns på arbetsplatsen. Vi tror också att du som söker denna tjänst är en arbetsglad person som vill lära dig mer om produktion och kanske även har ett intresse för matlagning.

Krav för tjänsten är att du:
- Behärskar tal och skrift i både svenska och engelska
- Har god datorvana
- Har en förståelse för livsmedel, hygiensäkerhet och säkerhetsmedvetande
- Genomgå en säkerhetsprövning med godkänt resultat

Då arbetsplatsen ligger vid Landvetter flygplats som är ett skyddsobjekt gör vi en säkerhetsprövning som en del i rekryteringsprocessen. För att gå genom säkerhetsprövningen behöver vi bland annat dokumentation för vad du har gjort de senaste fem åren, att du är ostraffad samt har giltigt ID-kort. Mer information om detta kommer i processen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Produktion, Catering, Livsmedel, Deltid, Extrajobb

Sökord: Produktion, Catering, Livsmedel, Deltid, Extrajobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com