Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Maskinoperatör/Produktionsmedarbetare för heltidstjänst

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett tekniskt intresse, är driven och ansvarstagande? Uppskattar du ett fartfyllt och aktivt arbete? Vi söker nu maskinoperatörer/produktionsmedarbetare till vår kund i Mölndal!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu en operatör till kundens blandningsavdelning i produktionen. Arbetet är varierande och innebär många tunga lyft och det är därför viktigt att du både är flexibel, alert och trivs med fysiskt arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara:
- Blandning av kryddor
- Övervakning och enklare underhåll av maskin
- Truckkörning (ledstaplare)
- Leverera produkter på utsatt tid vidare i produktionen
- Städ och underhåll av maskiner
- Övriga förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen

Tjänsten är på heltid med omgående start. På arbetsplatsen finns det både dag- samt kvällsskift och det är därför viktigt att du är flexibel när det kommer till arbetstider. Arbetsplatsen ligger i Mölndal, Göteborg.

Detta söker vi:

Det är ett stort plus om du arbetat i en produktion tidigare och gärna inom livsmedelsindustrin. Som person tror vi att du är noggrann, ansvarstagande och ordningsam samt att du tycker om att arbeta både i team och enskilt.

För att trivas i tjänsten behöver du ha god fysisk då det förekommer tyngre lyft och plock samt att du har ett tekniskt intresse och kan se över maskinerna vid eventuella fel. Det är av stor vikt att du har ett hygientänk då du kommer att arbeta i en steril miljö med fokus på kvalité.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha truckkort för minst ledstaplare (A2)
- Vara kvalitets- och hygienmedveten
- Kunna läsa och förstå rutiner och instruktioner på svenska
- Inneha teknisk kompetens och god systemvana

Låter tjänsten som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Produktion, Maskinoperatör, Livsmedelsindustri, Fabriksarbete, Heltid

Sökord: Produktion, Maskinoperatör, Livsmedelsindustri, Fabriksarbete, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com