Hoppa till innehåll
RAC Göteborg AB logotyp

Biluthyrare Avis Biluthyrning

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jan Lind
Email
Telefon
Vi växer och söker nu 2 stycken biluthyrare till Landvetter flygplats! Vill du vara med på en spännande resa inom resebranschen tillsammans med oss på Avis Biluthyrning? Vi söker nu ytterligare två stycken biluthyrare till vår verksamhet på flygplatsen.

Som biluthyrare hos oss kommer du ansvara för att hyra ut bilar, skapa/bibehålla relationer med kunder, driva försäljning och vara delaktig i att nå våra mål för verksamheten på Landvetter flygplats. Du kommer arbeta självständigt och i team där alla tillsammans bidrar till vår fortsatta tillväxt.

Dina dagliga arbetsuppgifter är skiftande som uthyrning av bilar, kundkontakter, hantera och planera bokningar samt självklart även andra vanligt förekommande sysslor inom biluthyrning.
Med andra ord kan vi erbjuda ett arbete med en bra variation av olika arbetsuppgifter.

Vår målsättning är att ge våra kunder ett välkomnande i världsklass så delar du vår ambition kan detta vara ett jobb för dig.
För att lyckas i jobbet så är det självklart bra om du har tidigare erfarenhet av biluthyrningsbranschen men redan med en positiv inställning och en vilja att ge bra service så är du säkert rätt person för jobbet.

Nyckelkompetenser:

  • Serviceminded lagspelare
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift.
  • God datorvana.
  • B-körkort
Om anställningen:
Tjänsten är heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Placering är på Aviskontoret på Landvetter Flygplats.

Arbetstiden varierar och fördelas över dagar, kvällar och helger enligt schema. Kollektivavtal finns. Vid urvalet av rätt person kommer vi lägga stor vikt vid just de personliga egenskaperna.

Tillträde efter överenskommelse.
Skicka in din ansökan i form av ett cv och ett personligt brev.
RAC Göteborg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Avis är ett av världens starkaste varumärken. Den första AVIS bilen hyrdes ut på Detroits flygplats 1946 av grundaren Warren E. Avis. Idag hittar du AVIS hyrbilar i mer än 170 länder med c;a 5000 uthyrningskontor, 400,000 bilar och c:a 25,000 anställda världen över. Avis har funnits i Sverige sedan 1966 och har idag ett 100 tal butiker med personlig service på ett 80 tal orter runt om i landet.