Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för försäljning? Är du en resultatorienterad person som tycker om att driva event, bygga nätverk och skapa lönsamma affärer? Nu söker vi en personbilssäljare till vår största anläggning i Göteborg. Tillsammans med kollegorna är målet att erbjuda en förstklassig upplevelse för både företags- och privatkunder.

Vi erbjuder

Som personbilssäljare på Din Bil får du tryggheten i att vara en del av ett familjärt bolag som värnar om sina medarbetare samtidigt som du är en del av Europas största bilhandelsföretag, Porsche Holding Salzburg.

Vi erbjuder kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter med många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och härlig stämning i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet.

Vi tror på att utveckling av människor driver fantastiska resultat. Vi kommer därför ge dig de förutsättningar du behöver för att växa och lyckas i din roll oavsett vilken bakgrund du har. Vi kommer ge dig en utomordentlig introduktion med löpande utbildningar och nära coaching samt stöd från din chef och kollegor.

Vi söker dig som vill hoppa på en karriärsresa du sent kommer glömma!

Om rollen

Tjänsten innebär försäljning av nya Volkswagen personbilar där du ansvarar för att bygga upp din egen kundportfölj genom proaktiv bearbetning. Du kommer att ha ditt största fokus på nya företagskunder främst via uppsökande proaktiv försäljning men också genom möten i bilhallen. Du kommer att ansvara för genomförandet av affärsprocessen med högsta kvalitet och i enlighet med Volkswagens standards.

Dina ansvarsområden:

 • Du ansvar för hela försäljningskedjan från första kontakt med kund, behovsanalys, demonstration av bilar, inbyte, finansiering, offert, avtal, leverans och uppföljning efter leverans.
 • Kontakta kunder ifrån olika ringlistor och leads, främst företagskunder men även privatkunder.
 • Tillsammans med dina kollegor sköter du bilhallen, hanterar annonsering av bilar på nätet samt prisskyltar.
 • Ansvarar för våra olika nätverk och deltar på de event som Volkswagen är med på. Du ansvarar även för att skapa egna event både i bilhallen och utanför.
 • Upprätta en aktivitets- och försäljningsplan och systematiskt följa upp resultaten.

Din Profil

För att bli framgångsrik i rollen som personbilssäljare är du engagerad och har en stark känsla för att göra affärer. Du besitter förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer på olika nivåer och du är prestigelös samt tycker om att verka i team. Goda försäljningsresultat samt kundnöjdhet i världsklass är en självklar strävan för oss och vi tror att du delar den inställningen!

Som person ser vi att du har:

 • Minst 2 års erfarenhet av försäljning med dokumenterat goda resultat.
 • Är van vid att arbeta i en roll där du bemöter kunder och bygger relationer.
 • Goda kunskaper i Office-paketet.
 • Behärskar engelska och svenska, i såväl tal som skrift.
 • B-Körkort
 • Erfarenhet från bilbranschen samt ett tekniskt intresse är meriterande men inget krav.

Vilka är Din Bil?

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Din Bil är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Škoda, SEAT, CUPRA, Audi och Porsche. Med totalt 68 anläggningar i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna är vi en av de största aktörerna i branschen. På våra fullserviceanläggningar hjälper vi dig med köp och leasing av bil, finansiering, service, reparationer, lagning av vindrutor, däckhotell, hjulskiften, plåt- och lackskador samt tillbehör och reservdelar.

Kontakt och ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 31 maj. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Sebastian Abrahamsson via e-mail: sebastian.abrahamsson@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Din Bil Sverige AB VW Göteborg logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren