Hoppa till innehåll
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp

Erfaren skjutstativsförare sökes till företag i Landvetter!

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Skjutstativsförare sökes till företag i Landvetter!

Vill du vara en del av ett framgångsrikt logistikteam? Vi söker nu erfarna skjutstativsförare till företag i Landvetter. Ta chansen att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö där din kompetens och erfarenhet kommer att uppskattas.

Arbetsuppgifter

Som skjutstativsförare kommer du att ansvara för att köra och hantera skjutstativtruckar för att plocka och packa varor på rätt sätt. Du kommer att utföra dagliga truckkörsuppgifter, som att lasta och lossa material, plocka order, flytta varor och säkerställa att lagerhyllor är organiserade och uppdaterade. Du kommer också att samarbeta med andra inom lager- och logistikteamet för att säkerställa effektivitet och noggrannhet i arbetsflödet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att köra skjutstativ och har kunskap om säkerhetsföreskrifter inom lagerverksamhet. Du bör ha en utbildning inom truckkörning och vara van vid att arbeta i högt tempo. Det är viktigt att du är noggrann, ansvarsfull och har god fysisk styrka för att klara av de krav som uppstår i arbetsuppgifterna.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta kandiatansvarig Rebecca Bjursten via e-post: rebecca.bjursten@lernia.se eller telefonnummer: 0722060895. om du har några frågor eller funderingar.För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta kandiatansvarig Rebecca Bjursten via e-post: rebecca.bjursten@lernia.se eller telefonnummer: 0722060895.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Krav

Skjutstativsbehörighet (B3)

Körkort och tillgång till bil

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia Bemanning & Rekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.