Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Materialplanerare

Sista ansökningsdag
07 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en proaktiv och driven person som vill bidra till att utveckla framtidens motorer? Just nu erbjuder vi möjligheten att arbeta i en nyckelroll som materialplanerare hos vår partner, där du kommer att vara en central del av teamet som testar och utvecklar hybridmotorer och applikationer. Detta är en unik möjlighet att påverka och utveckla en helt ny roll i ett innovativt och framåtblickande företag inom bilindustrin.

Om tjänsten:
Som materialplanerare kommer du att tillhöra Research & Development-avdelningen och stödja testprocesserna för motorer och tillhörande applikationer. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att säkerställa att materialet för testriggar och applikationer finns tillgängligt i rätt tid och på rätt plats. Med ditt skarpa öga för detaljer kommer du att arbeta med att sätta samman och underhålla BOM (Bill of Materials), samt se över lagersaldot i företagets lager. Hos vår partner får du chansen att utvecklas i en ny och spännande roll där du får påverka processer och rutiner. De erbjuder en arbetsmiljö som präglas av innovation och samarbete.

Ditt ansvar omfattar bland annat att:
  • Planera och hantera materialförsörjningen till testriggar och applikationer.
  • Optimera lagersaldo och transportprocesser
  • Arbeta i Excel, men på sikt gå över till SAP, för att underlätta inventeringen och hålla koll på materialflödet.
  • Köra ut och hämta material vid behov.
  • Hantera returprocesser för överblivet material efter tester och säkerställa att lagerhållningen är uppdaterad.
  • Arbeta med exportdokumentation vid materialtransporter utanför Sverige
Vi söker dig som:
  • Har minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom materialplanering, lagerhantering eller logistik.
  • Har kunskaper i Office-paketet och primärt Excel
  • Har arbetat med någon form av shipping och har grundläggande förståelse för import/exportdokumentation.
  • Innehar B-körkort.
  • Behärskar engelska flytande i tal och skrift, gärna även svenska.
Det är meriterande, men inte ett krav, på att ha erfarenhet från bilindustrin eller annan tillverkningsindustri. Dessutom anses det meriterande att besitta en vana av att hantera stora materiallistor och logistikflöden samt att ha arbetat i SAP sedan tidigare. Även att behärska såväl engelska som svenska flytande anses meriterande.

För att lyckas i rollen som materialplanerare tror vi att du är en noggrann och proaktiv person med en stark samarbetsförmåga. Du har förmågan att vara uppmärksam på detaljer och kunna identifiera potentiella problem innan de uppstår, vilket är avgörande för att säkerställa att material finns tillgängligt i rätt tid och på rätt plats. Din proaktivitet hjälper dig att förutse behov och optimera processer, medan din samarbetsvilja gör att du effektivt kan arbeta tillsammans med olika avdelningar och bidra till ett smidigt samarbete mellan utveckling och produktion. Tillsammans med din kapacitet att hålla en hög standard på ditt arbete kommer dessa egenskaper att vara centrala för din framgång i rollen.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos OIO. Givet att samtliga parter är nöjda med samarbetet är ambitionen att du på sikt blir anställd hos vår partner.
  • Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till hybridarbete
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg eller Skövde
  • Lön och förmåner: Fast månadslön
  • Kontaktperson: Hanna Lundblad, hanna.lundblad@oio.se
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren