Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Lagermedarbetare till Billdal

Sista ansökningsdag
14 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en strukturerad och serviceminded lagermedarbetare som trivs i ett mindre team med varierande arbetsuppgifter? Tycker du om att arbeta fysiskt och kombinera administrativa arbetsuppgifter med orderplock och viss truckkörning? Varmt välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
Som lagermedarbetare hos vår kund har du en varierad vardag som innefattar alla steg från inkommen order till att kunden hämtar varorna hos verksamheten i Billdal.
Följande arbetsuppgifter är en del av din roll:

* Plocka och packa upp gods samt säkerställa att utleveranser sker i rätt tid.
* Bygga om och reparera vissa varor för att minska ledtider och säkerställa korrekt funktion.
* Hantera reklamationer och reparationer, i samarbete med innesälj för administrativa uppgifter.
* Besvara eftermarknadsfrågor internt och externt.
* Tillsammans med kollegor ansvara för lagrets mailinkorg.
* Samarbeta med kunder för att lösa leveransfrågor på ett föredömligt sätt.
* Kommunicera med leverantörer och andra relevanta kontakter för att säkerställa att de har all nödvändig information och dokumentation.
* Hålla ordning och reda i lagerutrymmen.



Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och besitter en god teknisk grundförståelse. Har du dessutom erfarenhet inom mät- och reglerteknik är det positivt. För att lyckas i rollen krävs att du är uppmärksam, ansvarstagande och noggrann. Du bör vara bra på att samarbeta med både kollegor och kunder, och gärna tycka om att möta nya människor. Mycket goda kunskaper i engelska för att kommunicera med globala kollegor samt god datavana är också nödvändigt för att kunna hantera de administrativa och tekniska aspekterna av tjänsten. Krav för tjänsten är dessutom god svenska samt truckkort.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Ansökningar kommer att hanteras löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta matilda.lundgren@effektiv.se

Sökord
lager, truck, teknik, billdal, kungsbacka, göteborg, heltid

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.