Hoppa till innehåll

Serviceelektriker till Elcent!

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du vår nya elektriker?

När projekten och jobben blir fler behöver vi även bli fler kollegor på Elcent. Vi behöver dig som är redo att ta dig an nya och spännande projekt. Är du redo att ta nästa steg i din karriär och söker du en roll där du får vara en del av ett fantastiskt team med stor kunskap och samtidigt utvecklas som elektriker? Vi erbjuder en möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med ansvar och personlig utveckling i centrum.


Om tjänsten

Vi är ett glatt ungt och sammansvetsat gäng med drivna elektriker. Som en del av vårt team kommer du att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbetssätt karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser och hög yrkesskicklighet. Vi eftersträvar alltid med att anpassa dina arbetsuppgifter så att de stämmer med dina kunskaper, erfarenheter och dom mål för din yrkesutveckling som du har.

I Buildakoncernen har vi systerbolag inom bygg, VVS, ventilation, fastighetsskötsel, smide, brandskydd och tillgänglighet vilket gör att du inte bara har dina kollegor hos Elcent AB utan att du även kommer att ingå i en större gemenskap.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader med fast lön.


Om dig

Vi söker dig som är social, nyfiken och vill arbeta för en god laganda. Du ska trivas i en miljö där vi är transparenta och prestigelösa när vi samspelar med varandra. När du representerar Elcent ute på arbetsplatserna är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är serviceinriktad och har en glad grundton även när det kärvar.

Som Elektriker på Elcent bidrar du med kreativa och hållbara problemlösning samt god kundkontakt. Du ska kunna arbeta självständigt under eget ansvar samtidigt som du uppskattar samspel i grupp under arbetsledning.


Krav

  • 2-5 års arbetslivserfarenhet
  • ECY-/ETG-certifierad
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet från fastighetsautomation
  • Utbildning inom KNX
  • Stort kontaktnät inom branschen



Om Elcent

Med 37 år i branschen är Elcent AB ett etablerat företag inom el-, tele- och datainstallationer. Vi är en stolt del av Builda-koncernen, vilket ger oss en unik position att erbjuda tvärdisciplinära lösningar som inte bara tillfredsställer nuvarande marknadsbehov utan också främjar en hållbar framtida utveckling. Vår strävan efter innovation och effektivitet i kombination med vår starka tro på hållbarhet och energioptimering gör oss till en trygg arbetsgivare för vår blivande projektingenjör.


Ansökan

Vi vill att du skriver ett personligt brev där du berättar om din yrkes- och utbildningsbakgrund samt det du tänker att en blivande arbetsgivare vill veta om dig. Komplettera din ansökan med en meritlista där dina yrkeserfarenheter, utbildningar och fortbildningar framgår. Om du blir kallad till intervju, vill vi att du har förberett kontaktuppgifter till referenter.

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team. Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@elcent.se. Märk din ansökan med "Ansökan - Serviceelektriker".

Tveka inte att kontakta Fritjof Ahlstedt på fritjof@builda.se om du har några frågor eller om du vill ha mer information om tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt lag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (104 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se