Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Distributionselektriker inom projekt för lokalnät till Vattenfall Services

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Distributionselektriker som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället.

Som Distributionselektriker kommer du jobba med projekt för helhetslösningar för om- och nybyggnation inom Lokalnät för spänningsnivå 0,4-24 Kv. Det kan vara allt från att bygga om befintlig ledning, gräva ner ledning eller bygga något helt nytt.

Förutom det tekniska arbetet är även dessa några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvar för samt leda underentreprenörer
  • Dokumentera och informera om arbetets framdrift
  • Medverka för ett säkert arbete ute i fält för dig och dina kollegor
Dagsresor är en naturlig del av arbetet som distributionselektriker. Vårt arbetsområde är främst i Sydvästra Götaland (Skaraborgsområdet).

Din bakgrund
Som Distributionselektriker hos oss är du företagets viktigaste tillgång för arbetet som utförs i fält. Vi söker därför dig som är engagerad och som alltid ställer upp för dina kollegor. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet gentemot dina kollegor samt kunder och du agerar alltid affärsmässigt i ditt arbete.

Självständighet är en stor del av arbetet och är en viktig del för att kunna föra arbetet framåt. Vi söker därför dig som tar ansvar och har ett stort engagemang för dina uppdrag. Du skulle aldrig låta lönsamhet gå före säkerhet. Hos oss på Vattenfall Services kommer säkerheten alltid först!

Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:
  • Arbetslivserfarenhet inom el- eller elkraftsområdet
  • B-körkort då resor i tjänsten förekommer
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
Mer information

Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!

Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.

Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Läs mer här: Dina kollegor - Vattenfall SE

Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!

Linkedin - Vattenfall Services Nordic AB
Instagram - Vattenfallservices

Placeringsort
För denna tjänst kommer du vara hemstationerad med placering i Skaraborgsområdet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Rickard Andersson, 070-6571732. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Angeliqa Haapanen, 070 235 73 21.

Fackliga representanter för denna tjänst är Alma Svensson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 4 juni 2024.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Om oss
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren