Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Applikationskonsult till Syncify

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Syncify har förvandlat idén om företagsintegrationer till något enkelt, intuitivt och mäktigt. Genom att skapa smidiga anslutningar mellan affärs- och tjänstesystem, hjälper Syncify sina kunder att effektivisera sina arbetsflöden, minska manuella uppgifter och frigöra tid för mer värdeskapande aktiviteter. De erbjuder en enkel integrationslösning som automatiserar arbetsprocesser och främjar effektivitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar installation och konfiguration av integrationer enligt kundens krav och affärsprocesser. Du kommer att ge support till användare genom att svara på frågor och ge råd om bästa praxis samt utbilda kundens personal i systemet. Du kommer att samarbeta med kunder för att identifiera och dokumentera affärsbehov och krav, vilket kan innebära möten och workshops med nyckelanvändare för att skapa förståelse för kundens processer och hur systemet bäst kan stödja användarna. Vidare kommer du att utveckla anpassningar och integrationer för att uppfylla specifika affärsbehov, inklusive programmering eller konfigurering av mjukvara, lägga till nya funktioner och automatisera processer i nära samarbete med utvecklingsteamet. Du kommer också att genomföra systemtester för att säkerställa att konfigurationer och anpassningar fungerar som de ska och uppfyller kundens krav, samt identifiera och åtgärda eventuella fel eller problem innan systemet går live. Slutligen kommer du att hantera projekt relaterade till integrationer och anpassning, inklusive att planera tidsplaner, allokera resurser och kommunicera framsteg till alla intressenter.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av applikationshantering och erfarenhet av att hantera ERP-system samt god förståelse för ekonomiska processer och affärslogik. Du bör kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, ha stark problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande, samt god kommunikationsförmåga gentemot både teammedlemmar och kunder. Kunskap om automatisering av arbetsprocesser är meriterande.
Du bör ha:

  • Cirka 3 års erfarenhet som applikationskonsult.
  • Tidigare erfarenhet och hantering av ERP-system.
  • Tidigare erfarenhet inom XML-format och API-miljöer.
  • God kommunikativ förmåga.
Utöver detta ser vi gärna att du har en bakgrund inom- eller intresse för ekonomifrågor.

Vi kan erbjuda dig
Syncify grundades 2016 med en vilja och övertygelse att befria företag från onödigt arbete. Som i alla bra berättelser fick vi kämpa för att lyckas övervinna onda krafter. I vårt fall manuella processer, bindningstider och höga konsultkostnader. Även om vi är stolta över vad vi åstadkommit har inte vi huvudrollen i den här historien. De riktiga hjältarna är alla företag och medarbetare som ständigt utvecklar och förbättrar samhället. Vi är snarare en osynlig mantel som erbjuder friheten att skapa något nytt. För vi vet att stordåd kan skapas när administrationstid förvandlas till fri tid. Vi finns till för att ge företag den kraften.
Syncify erbjuder dig möjligheten att vara en del av ett innovativt företag som driver utvecklingen inom företagsintegrationer. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö med engagerade kollegor och få möjligheter till professionell utveckling. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftig lön och förmåner. Syncify erbjuder också en hybrid arbetsplats som kombinerar flexibilitet och frihet under ansvar. Du blir en del av ett sammansvetsat team som regelbundet åker på gemensamma resor, vilket stärker vår laganda och gemenskap. Om du är intresserad av att vara med och skapa framtidens integrationslösningar, skicka din ansökan redan idag!
Ta chansen att make it flow tillsammans med Syncify!

Kontakt information
Alicia Mattsson +46734159393 Alicia.Mattsson@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är stolta över att få hjälpa Syncify hitta sin nästa kollega inom applikationshantering och utveckling. Syncify är ett Göteborgsbaserat integrationsbolag vars vision är att skapa en digital revolution med en integration och att omvandla processer till flöden. Tack vare integrationslösningen förvandlas kundens administration till automation, och kunden får mer tid och energi till kärnverksamheten och att förbättras och växa som bolag.

Nu har också du chansen att få bli en nyckelspelare i Syncifys fortsatta tillväxtresa framåt i rollen som applikationskonsult. Om du har några års erfarenhet som applikationskonsult, är driven och framåtlutad, så kan det vara dig vi söker!

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos Syncify i Mölnlycke.