Hoppa till innehåll
Edmolift logotyp

B2B-säljare till Edmolift i Härnösand!

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Edmolift befinner sig på en expansionsresa. Deras omsättning ökar och de bygger ut deras produktionslokaler för att öka produktionskapaciteten och höja automationsgraden. Edmolift växer - och därför söker vi nu deras nästa tekniska säljare till deras huvudkontor i Härnösand.
Bli en del av Edmolifts team och var med på resan mot framtidens materialhantering!

Arbetsbeskrivning

Som teknisk säljare är du en del av Edmolifts engagerade säljteam. Dina arbetsuppgifter inkluderar att hantera inkommande samtal, bearbeta förfrågningar via mejl, skriva och följa upp offerter samt registrera beställningar. Du kommer även att ta hand om mer avancerade projekt där ritningar och tekniska specifikationer måste stämmas av i samråd med vår konstruktionsavdelning och kunden.
Du erbjuds en omfattande introduktionsutbildning på två veckor, som ger dig både teoretiska kunskaper och praktisk insyn i våra olika produktionsavdelningar.

Vem är du?
  • Tidigare arbetat med någon form av försäljning B2B/B2C
  • Du har ett intresse för teknik och kundkontakt. Tidigare erfarenhet eller utbildning inom teknik och/eller försäljning är meriterande, men inget krav.
  • Som person är du uthållig, flexibel och gillar att skapa och vårda relationer med kunder och samarbetspartners. Din serviceinriktning och organisatoriska förmåga är framstående.
  • Du är strukturerad och har en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete för att nå resultat och uppsatta mål. Du trivs med att använda din problemlösande och analytiska förmåga
  • Du kommunicerar tydligt både skriftligt och muntligt på svenska och engelska. Kunskaper i andra språk, såsom tyska, franska eller spanska, är en betydande fördel.
  • Du har god datorvana och anpassar dig lätt till nya system.
START: 1a september
OMFATTNING: Heltid
STAD: Härnösand
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

#Edmolift #B2B-säljare #Härnösand

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Edmolift logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!