Hoppa till innehåll
Hilti Svenska AB logotyp

Hilti Store Representative, extrajobb

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vad söker vi?
Vi söker nu en driven och engagerad person som vill ha ett arbete bredvid studierna och som är nyfiken på Hilti som företag. Till denna position söker vi dig som är utåtriktad och ansvarsfull och som tycker att bra service är nyckeln till en fantastisk butiksupplevelse. Extra nyfikna blir vi om du just nu studerar en ingenjörsinriktad utbildning. Hilti har 13 butiker i
Sverige och detta extraarbete gäller för vår butik i Sundsvall.

Vad innebär rollen?
Du arbetar med teknisk rådgivning, försäljning och demonstrationer av våra produkter i butiken. Arbetet är praktiskt och omväxlande.
Du arbetar självständigt med alla de dagliga uppgifterna i butiken, t.ex. lagerhantering, uppackning av varor, boka leveranser m.m.
Du tar stort ansvar för att skapa en attraktiv butik som överträffar våra kunders förväntningar.
Arbetet innebär arbete under veckodagarna, hel eller halvdagar, och till viss del även semesterbemanning under jul och sommar.

Hilti Svenska AB har under mer än 10 års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser i Great Place to Works undersökning över Sveriges bästa arbetsplatser i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig som studerar en möjlighet att få arbetslivserfarenhet redan under studietiden. Efter avslutad utbildning finns det många spännande möjligheter på Hilti, både i Sverige och internationellt.

Varför ska du söka?
Vi har en utmärkt mix av människor och erfarenheter i våra team. Några av våra duktigaste medarbetare började på Hilti utan erfarenhet från branschen. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund.

Vi önskar att du:
  • Studerar på högskolenivå med minst två år kvar av studierna. Gärna civilingenjör eller en byggteknisk inriktning.
  • Är självgående, initiativtagande, relationsskapande och strukturerad.
  • Trivs med att möta kunder och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.
  • Är flexibel i din planering och kan med kort varsel kombinera studier och arbete.
Butikens öppettider är måndag-torsdag 07.00-16.00 samt fredagar 07.00-15.00.

Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Per Bodin, Teamleader Hilti Stores, per.bodin@hilti.com.
Hilti Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vilka är Hilti?
Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sina potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer.