Hoppa till innehåll
Moelven Wood AB logotyp

Relationsbyggande Säljare

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tycker du om att kommunicera, bygga långsiktiga relationer och inte minst göra affärer? Då kanske du är rätt person för denna tjänst hos oss!

Arbetsuppgifter

Rollen hos oss omfattar såväl vidareutveckling av våra befintliga affärer samt  att identifiera och bearbeta nya potentiella kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen med eget resultat och budgetansvar, men arbetar främst med att utveckla våra kundrelationer både på kort och lång sikt. Kunderna finns idag inom bygghandeln. Produkterna som du kommer att jobba med är alla träbaserade produkter som finns inom Moelven Woods produktportfölj, som  skivmaterial, massiva trägolv, lister, panel, trallvirke, byggträ mm.Kvalifikationer

Din bakgrund är inom uppsökande försäljning och vi ser gärna  att du har någon form av branscherfarenhet. Med branscherfarenhet tänker vi att du arbetar eller har arbetat med produkter i trä någon form, kanske från bygghandeln. Erfarenhet av försäljning, kundservice och vana av att arbeta mot uppsatta mål och att generera resultat är meriterande men inte ett krav. Personliga egenskaper
Som person är du en lyhörd, kommunikativ och kvalitetsmedveten lagspelare. Med din goda förmåga att skapa goda relationer och genom ditt sinne för service skapar du värde för våra kunder. Du motiveras av att göra lönsamma affärer och trivs i en resultatdriven och målinriktad miljö med försäljning och kundkontakter. Du har en god koordineringsförmåga med en känsla för struktur och systematik och du har lätt för grundläggande matematik och siffror. Samtidigt trivs du med att arbeta i ett högt tempo där du styr mycket av din vardag själv. 

Vi erbjuder
Moelven Wood ser positivt på mångfald och erbjuder dig möjligheten att arbeta  i ett av Skandinaviens största trämekaniska bolag. Ett självständigt och flexibelt arbete i en intressant bransch med stor efterfrågan på våra produkter. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet, och för rätt person väntar en spännande och utvecklande roll hos oss i ett engagerat och glatt team.
 
Fast lön efter överenskommelse. Vi erbjuder anpassad utbildning för tjänsten.
 
Vi är flexibla vad gäller placeringsort, men där ditt arbetsområde kommer att vara med Gävle i söder och upp hela vägen utefter norrlandskusten. Placering med utgångspunkt från hemmet någonstans där du kan utföra kundbesök ut efter denna region. Resor och övernattningar är vanligt förekommande i tjänsten, och B-körkort är därför ett krav.   
 
Vid frågor kring tjänsten, kontakta Försäljningschef Fredrik Adolfsson, 010-122 50 15
 
Låter detta intressant, är du välkommen med din ansökangenom senast 2024-08-18. Du söker genom att gå in på moelven.se och klicka in dig på ”Lediga tjänster” så hittar du tjänsten där.
 
Vi är nöjda med de rekryteringskanaler vi använder i dag och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Moelven Wood AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Wood AB är ett helägt dotterbolag till Moelven Industrier ASA och ingår i den Skandinaviska organisationen Moelven Wood. Moelven Wood är producent och distributör av bygg - och inredningsmaterial för bygghandel och industri. Moelven Wood i Sverige omsätter ca 1,5 mdr SEK varav ca 1,3 mdr i den svenska marknaden. Vi har en stark tillväxt och en mycket god position som ledande leverantör av träbaserat bygg - och inredningsmaterial.

Mer information om Moelven.