Hoppa till innehåll
Bilia Toyota logotyp

Diagnostekniker

Publiceringsdatum
08 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du på jakt efter nya utmaningar? Då kan det vara dig vi söker som diagnostekniker till Bilia Toyota i Nacka och vår nya toppmoderna anläggning.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Om tjänsten

Som tekniker utför och diagnostiserar du service och bilreparationer. På ett professionellt sätt erbjuder du våra kunder den för dem bästa lösningen genom fackmannamässiga bedömningar och rådgivning. I tjänsten samverkar du med kundmottagare, bildelsavdelning och verkstadschef. Din ambition är att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål och kundtillfredsställelse.

Vad vi önskar av dig

Du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. Du bör ha erfarenhet från arbete med bilreparationer. Har du erfarenhet från avancerad felsökning så är det meriterande. Du har goda datorkunskaper och förmågan att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Bilia Toyota i Nacka. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia Toyota logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com