Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Hummeltorp Sverige AB är ett företag som växer fort både nationellt och globalt. Vi utvecklar flera världsunika metoder och tekniker inom återvinning, masshantering och vattenrening.

Med en återvinningsgrad på 96% renar vi schaktmassor och jord och ser till att de kan återanvändas någon annanstans. Vi arbetar alltid med miljöns bästa för ögonen och har fokus på hållbar och klimatsmart återvinning. Vår anläggning finns i Grödinge, södra Stockholm.

För mer information se: hummeltorp.se

Vi söker nu en:

Kundmottagare

Tjänsten innebär:

Ta emot och registrera invägning och utvägning av material. Ta hand om all administration runt detta.

Provtagning på material.

Ta hand om vårt "Café" som innebär att beställa och fylla på kaffe, mackor etc. Se till att området omkring café och kundmottagning är rent och snyggt.

Uppdatera hemsidan vad gäller lager.

Föra daglig statistik på in- och utgående material.

Tjänsten innebär en del utomhusarbeten.

Erfarenhet och Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av och trivs i en kundnära roll och är serviceinriktad och positiv. Du kanske har arbetat i en liknande roll och har erfarenhet av att "serva" kunder. Eftersom en stor del av tjänsten är administrativ så är det viktigt att du även har erfarenhet av administration och är noggrann samt strukturerad. Om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och bransch så är det ett plus.

Det krävs att du har en bra datavana och goda kunskaper i svenska. Det är också bra om du kan lite engelska.

Företaget har kontor både i city och i Grödinge samt USA. Dock är denna tjänst placerad i Grödinge. Då det finns begränsade tillgång till kommunala transporter är det viktigt att du har tillgång till egen bil.

Tjänsten är heltid.

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på tel 0706-501940. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se senast den 31/5.
Karisma Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren