Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Servicetekniker till Samuelssons Vitvaruservice

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett brinnande intresse för att laga vitvaror?
Nu söker Samuelssons Vitvaruservice sitt nya tillskott!


Beskrivning

Som servicetekniker tillhör du servicestationen i Österhaninge i Stockholm och utför service av vitvaror och tvättstugor i hem och fastigheter runt om i Stockholm. Sservicetekniker bor i olika delar av Stockholm och man försöker dela upp uppdragen så att de primärt finns i närområdet. Arbetet innebär kontakt med privatpersoner i deras hem så det är viktigt att tycka om kundkontakt. Man samarbetar mycket och stöttar varandra när vi man har utmanande uppdrag på ett fint sätt. Man kommer boka och utföra service, reparationer och installationer av vitvaror och tvättprodukter från olika varumärken såsom Miele, Electrolux, Bosch-Siemens, Cylinda mfl i hem och fastigheter.

Nu söker de en erfaren servicetekniker som har tidigare erfarenhet från yrket som vill bli en viktig del av gänget.


Din Profil

  • Erfaren servicetekniker inom vitvaror eller tvättstugor
  • Ansvarstagande, strukturerad och noggrann
  • Duktig på problemlösning och har lätt för att kommunicera med kunder
  • Van att arbeta med dator
  • En person som gillar att arbeta självständigt men samtidigt ha mycket kontakt med och samarbeta med resten av teamet
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar och en vidareutbildning både internt och hos våra leverantörer.
Stor vikt läggs vid grundläggande intresse och drivkraft.

Villkor
  • Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning efter provanställning
  • Arbetstider är vardagar 7-16
Samuelssons Vitvaruservice har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du söker tjänsten med CV och personligt brev där du kort förklarar varför du passar för tjänsten.

För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på olivera.cvetkovic@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Samuelssons Vitvaruservice erbjuder tjänster inom installation, service och reparation av vitvaror och tvättstugor hos privatkunder och fastighetsägare i hela Stockholm. De har precis flyttat till nya och fräscha lokaler i Österhaninge och de arbetar med de flesta stora varumärken på marknaden. Deras kunder består av fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och myndigheter.

Deras värdegrund genomsyrar arbetet. Värdeorden är: Ledarskap, enkelhet och glädje.

Samuelssons Vitvaruservice är också en del av Servly Group som är en märkesoberoende aktör inom installation och service av vitvaror, tvättstugor och andra hemprodukter med verksamhet runt om i landet. Som en del av Servly så har de systerbolag och kollegor på olika platser i Sverige och det finns stora möjligheter till utbildning och utveckling av medarbetare inom hela gruppen.