Hoppa till innehåll
Captica AB logotyp

Teamleader distribution Clear Channel

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi på Clear Channel en Teamleader till våran distributionsavdelning för ett 15 månaders vikariat.

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du att leda ett team bestående av sju distributionsmedarbetare och en logistikkoordinator. Du blir en del av den lokala styrgruppen för logistik, hålla i enklare one-to-one-möten, ha daglig kontakt med leverantörer och närliggande avdelningar, samt ansvara för att alla sändningar av material blir levererat. Du kommer att vara delaktig i avdelningens miljö- och kvalitetsmål, riskbedömningar och kontinuerliga förbättringar, följa upp och rapportera KPI:er, samt hantera inköp av förbrukningsmaterial och sköta andra administrativa uppgifter som hör till rollen.
    Din Bakgrund

    Du har arbetat med liknande uppgifter i ungefär 5 år, du uppskattar ett högt tempo och har förmågan att fatta snabba beslut. Du är drivande i att kontinuerligt förbättra ditt teams prestationer.

    Dina egenskaper

    Du är en social noggrann problemlösare som kan delegera och få medarbetare att växa i sina roller. Du är van användare av excel och powerpoint. Du har lätt för att lära dig nya system.

    Vad företaget erbjuder dig:

    Clear Channel erbjuder dig en arbetsmiljö med högt i tak och en god stämning. Du arbetar i moderna och ljusa lokaler i Länna industriområde i Skogås. Det är en platt organisation och ser gärna att varje anställd ska ta egna beslut, vilket ger utrymme för eget ansvar. Då det är en internationell organisation finns för rätt person goda möjligheter att växa både i Sverige men också utomlands.

    Intressant ?

    Då vill vi ha din ansökan snarast möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Captica AB och önskar att all kommunikation går via dem. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att maila christoffer.bjorklund@captica.se
    Captica AB logotyp
    Sök jobbet
    Ansök senast
    27 maj 2024 (30 dagar kvar)
    Ansök nu

    Om arbetsgivaren

    Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.