Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Nu söker vi budbilsförare till vår kund i Halmstad!

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Budbilsförare till vår kund i Halmstad

Vi söker nu en dedikerad och ansvarsfull budbilsförare till vår kunds team i Halmstad och dess omgivningar. Som budbilsförare hos vår kund kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa snabba och effektiva leveranser av paket till deras kunder.

Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att köra budbil och leverera paket på ett säkert och professionellt sätt. Du kommer att vara ansvarig för att hämta paket från kundens lager och se till att de når sina destinationer i tid. Du kommer också att vara den första kontaktpunkten för kundens kunder, vilket innebär att du kommer att ge en utmärkt kundservice och säkerställa deras nöjdhet.

Vi söker någon som är självgående och kan arbeta effektivt både självständigt och i team. Du bör vara pålitlig och ha god tidsuppföljning för att säkerställa att kunderna får sina paket i tid. Det är också viktigt att du har en positiv inställning och kan sprida glädje till kunderna genom en vänlig och professionell service.

För att vara framgångsrik i rollen som budbilsförare hos vår kund bör du ha:
  • Giltig B-körkort
  • Erfarenhet av att köra budbil eller liknande fordon är meriterande
  • God fysisk hälsa då det kan vara tunga lyft involverade
  • Goda kommunikationsfärdigheter
  • En positiv inställning och förmåga att arbeta under press
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du kommer att vara en del av ett engagerat team som strävar efter att ge den bästa möjliga upplevelsen.

Så om du är redo att bli en äkta pakethjälte och sprida glädje till vår kund i Halmstad med omnejd, ansök idag! Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team.

Ansök idag!

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Frida Ahlabo via e-post: frida.ahlabo@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information

Uppdragslängd: Sommarjobb

Placeringsort: Halmstad

Tillsättning: omgående

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.