Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truckförare till produktion i Halmstad

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi erfaren truckförare till produktion i Halmstad! Är du tillgänglig omgående? Är du en självgående och erfaren truckförare av motviktstruck? Har du tidigare erfarenhet inom produktion? Läs vidare!

Om tjänsten
Du arbetar som truckförare i produktion och ansvarar för att företagets produkter tas väl om hand om. Arbetet innebär utmanande truckkörning och du kommer att spendera större delen av arbetsdagen med att köra truck, lasta bilar, förse produktionen med material, men även vara behjälplig som maskinoperatör.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
- Truckkörning av motviktstruck
- Förse produktionen med material
- Lasta bilar
- Maskinoperatör

Om dig
Vi söker dig som är en duktig truckförare med tidigare relevant erfarenhet från lager och/eller industri. Vi tror att du är en person som trivs att jobba självständigt, då det blir mycket tid i trucken, samtidigt som du trivs med att tillhöra ett team. Du skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Du har dessutom god arbetsmoral, positiv inställning samt är flexibel i ditt arbete. Du är en lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats. Truckkort B, körkort och bil är ett krav.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du bocka av följande:
- Truckkort B1
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är en del av vår personaluthyrning och är ett löpande uppdrag. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos vår kund i Halmstad. Finns stora möjligheter till anställning direkt hos kund.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tibor Brink Joza via tibor.brink-joza@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.