Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Arbetsam maskinoperatör söker till kund utanför Halmstad!

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Maskinoperatörer sökes till kommande uppdrag!

Har du erfarenhet av industriproduktion och letar efter ett nytt jobb? Är du en ansvarsfull person som kan hålla ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Maskinoperatörer till våra kunder. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som maskinoperatör ansvarar du för att arbeta med övervakning och justering av produktionsmaskiner samt säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott. Tillsammans med din kollegor så ansvarar ni också för den dagliga driften på avdelningen samt att se till att alla säkerhetsföreskrifter efterlevs.

Om dig

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett effektivt arbetssätt. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och att du fokuserar på att hitta lösningar. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt med säkerhet i fokus.

Vi ser gärna att du har:
  • Erfarenhet av att jobba med någon form av tillverkning.
  • Är teknisk intresserad.
  • Har arbetat som maskinoperatör tidigare.
  • Det är meriterande om du har truckkort och traverskort.
  • Körkort och tillgång till bil
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader eller längre

Typ av anställning: visstidsanställning med mål att gå över till kund.

Tillsättning: enligt överenskommelse

Skiftarbete förekommer hos våra kunder.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.