Hoppa till innehåll

Programmerare Mobila Styrsystem | HydX

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om HydXHydX är känt för sin djupa tekniska expertis inom hydraulik, elektronik och automationslösningar, och erbjuder en unik kombination av avancerade tekniska system för en rad olika industrier, både mobila och stationära. Med vår ledstjärna "Smoother Business" strävar vi efter att förenkla och förbättra våra kunders verksamheter genom kontinuerlig innovation och högkvalitativa lösningar.

Vid årsskiftet 2024 inkluderades Mobile Integrator i HydX–familjen vilket ger våra kunder och leverantörer flera fördelar. Mobile Integrator har sedan starten 2010 specialiserat sig på utveckling, implementering och systeminstallation av mobil elektronik. Företaget erbjuder små och medelstora OEM-kunder systemintegration och teknik som tidigare bara var en självklarhet inom stora internationella koncerner. Arbetet kombineras med utveckling och framtagning av kundanpassad hårdvara inom elektronik.

Din karriär hos oss på HydXDu kommer att arbeta i en organisation som värderar kvalitet, innovation och lagarbete. Vi tror att varje medarbetares utveckling är avgörande för vår gemensamma framgång. Hos oss får du använda din programmeringskompetens för att skapa intelligenta styrsystem som gör skillnad för våra kunder över hela världen.

ArbetsbeskrivningI denna tekniska roll kommer du primärt att utveckla och implementera styrsystem i programmeringsspråken Plus+1 Guide och Codesys.Du kommer att vara inblandad i projekt från början till slut, från konceptualisering till implementering och support, ofta i samarbete med både interna och externa partners. I tjänsten får du möjlighet att arbeta självständigt direkt mot kund. I tjänsten kommer du oftast från kontoret i Halmstad, men resor förekommer i rimlig omfattning.

Din profilVi söker dig som är högskoleutbildad inom mekatronik, intelligenta styrsystem eller liknande områden. En sådan bakgrund ger dig de tekniska kunskaper som krävs för att framgångsrikt kunna hantera och utveckla våra kunduppdrag. Du bör ha en stark teknisk grund och gedigen erfarenhet av PLC-programmering. Erfarenhet inom CAN-bussystem och IoT-lösningar är meriterande.Som person är du ansvarstagande, strukturerad och har en naturlig förmåga att tänka kreativt för att lösa komplexa problem. Erfarenhet av att arbeta i projektform är en fördel, likaså ett intresse för teknisk innovation och kundrelationer.

Summerade önskemål av dina kvalifikationer:

  • Programmering PLC, Plus+1 Guide, Codedys, Qt m.fl.
  • Svenska samt Engelska i tal och skrift
  • Körkort B

Följande kvalifikationer är meriterande:

  • El- och elektronik, fordonselektronik
  • CAN-bussystem, med protokoll som CANopen, J1939, m.fl.
  • Grundläggande kunskap och förståelse i hydrauliska system
  • Linux

Vi erbjuder En möjlighet att vara en del av ett ledande företag som präglas av en stark laganda och en miljö där alla bidrar till att driva och utveckla affären framåt. Du kommer att arbeta med spännande tekniska utmaningar och ha stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Denna rekryteringsprocessI denna rekrytering samarbetar HydX med HIREQ. För ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se