Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

SYSTEMUTVECKLARE TILL APOTEA I VARBERG

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du redo för en ny utmaning? Som systemutvecklare hos Apotea kommer du att spela en central roll i uppbyggnaden av vårt nya Apotek och helautomatiserade logistikcenter i Varberg. Arbeta tätt tillsammans med erfarna kollegor och bidra med din expertis. Bli en del av vårt team och bidra till en effektiv uppstart av vår nya verksamhet!

Din framtida arbetsgivare
Apotea är Sveriges största nätapotek med mentaliteten hos ett litet företag - här är beslutsvägarna korta. Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett "vi-tänkande" bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans.

Vi erbjuder över 28 000 receptfria varor och 18 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur. Varje månad skickas över 1 miljon paket till kunder i hela Sverige. Vi är ett mycket snabbväxande företag som utsetts till Årets butik på Prisjakt sex år i rad, Årets e-handel på Pricerunner flera år och är svenskarnas favorit på nätet enligt e-barometern 2024.
Apotea startade 2012 och närvarande är vi cirka 800 anställda i Stockholm och i Morgongåva. I Morgongåva, drygt fyra mil väster om Uppsala, ligger vårt 38 000 kvadratmeter stora logistikcenter.

Vårt mål är att bli Sveriges största Apotek och därför bygger vi ett nytt Apotek och logistikcenter i Varberg. Den nya fastigheten kommer att vara 30 000 kvadratmeter stor och beräknas stå klar i slutet av 2024. Detta helautomatiserade logistikcenter kommer att möjliggöra snabbare leveranser av läkemedel i hela regionen, inklusive Göteborg och Malmö.

Vad erbjuder rollen?
Apoteas IT-team består av ca 15 personer och vi har byggt alla delar av vårt system själva, från det digitala kundmötet till hantering av läkemedel och automatisering av logistiken. De flesta sitter på kontoret i Stockholm men du kommer att sitta i Varberg och spela en nyckelroll när vi etablerar ett av Sveriges mest moderna och automatiserade verksamheter.

En systemutvecklare på Apotea arbetar med både frontend och backend i teknologier som .NET, React och SQL.
Du kommer att arbeta tätt tillsammans med seniora utvecklare, projektledare och delar av verksamheten för att säkerställa en effektiv uppstart av den nya apoteks- och logistikverksamheten.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som systemutvecklare hos Apotea älskar du att koda och har flera års erfarenhet som utvecklare. Har du erfarenhet från logistik-, automation- eller farmaceutiska system och en förståelse för dess processer är det ett extra plus.

Vi söker dig som har erfarenhet av:
- .NET som backend-språk
- SQL-databaser och komplexa SQL-frågor
- React.js eller liknande frontend-ramverk

Som person är du flexibel och trivs med en dynamisk arbetsmiljö. Du är ansvarstagande, effektiv och vågar ta egna initiativ. Vidare har du lätt för att samarbeta med alla typer av människor för att tillsammans skapa bra lösningar.

Är detta din perfekta match?
Apotea präglas av en familjär kultur där alla hjälps åt och beslutsvägarna är korta. Vi är
nyfikna och beredda att hjälpa varandra över avdelningsgränserna, det är vi tillsammans
som får företaget att utvecklas och växa. Vi erbjuder dig en utvecklande och rolig arbetsplats där du får använda dina kunskaper inom IT. Du är en del av ett engagerat team på ett
företag i stark expansion.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Apotea.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 30/7.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se, eller Kajsa Larsson på kajsa.larsson@effektiv.se

Sökord
Utvecklare, Systemutvecklare, IT, .NET, React, SQL, Programmering, Backend, Frontend, Apotea, Varberg

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Apotea.