Hoppa till innehåll
Halmstads kommun logotyp

Fordonsmekaniker till Kommuntransport

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om arbetsplatsen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Vill du vara en del av en nytänkande förvaltning som bidrar till en bättre vardag för de som bor, verkar och vistas i Halmstads kommun? På serviceförvaltningen jobbar vi tillsammans för att erbjuda våra kunder bästa möjliga service inom alla våra områden. Vi erbjuder tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och lönehantering samt kommunvägledning.

Vi är en professionell organisation i ständig utveckling, varje dag ger en ny möjlighet att prova nya metoder och arbetssätt. Ibland lyckas vi och ibland lär vi oss - båda är bra! Vi ger ett gott bemötande till alla, från barnen och pedagogerna på förskolan till våra äldre på äldreboendena. Vi är förvaltningen som är med våra kommuninvånare hela livet. Vill du också vara med?

Kommuntransport ansvarar för uthyrning av fordon till kommunens verksamheter. Vi hanterar och administrerar omkring 850 fordonsenheter och ansvarar även för varudistributionen till alla kommunens verksamheter. Vi har även hand om bokningssystem och kundsupport för kommunens gemensamma bilpool.Arbetsuppgifter
Är du en kunnig och driven fordonsmekaniker på tunga fordon? Vill du dessutom arbeta på en utvecklande arbetsplats med stort arbetsutrymme inom ditt uppdrag kan du vara vår nya kollega!

Kommuntransport söker en fordonsmekaniker för tunga fordon och maskiner som exempelvis grävmaskiner, strandrensare, skogsmaskiner, traktorer och lastbilar. Som fordonsmekaniker hos oss kommer du självständigt att felsöka och åtgärda olika fel som uppstått och även arbeta med service och underhåll av maskinparkens samtliga entreprenadmaskiner.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med kundmottagare, transportörer och skade- och reparationsbedömare men du utför mestadels ditt arbete självständigt. Din placering kommer att vara i vår verkstad på Karl Ifvarssons gata.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en fordonsmekanisk utbildning och flerårig erfarenhet av felsökning och reparation av maskiner och tunga fordon. Du behöver erfarenhet av bland annat hydraulik, pneumatik samt elektronik, och du behöver känna dig trygg med migsvets, starkströmssvets och gassvets.

Du behöver ha B körkort för manuell växellåda och det är meriterande om du har truckkort, traverskort, behörighet i heta arbeten samt C- och E-körkort.

Du har en grundläggande kunskap om digitala verktyg och system och kan dokumentera i ett verksamhetssystem och kommunicera med våra interna och externa kontaktpersoner utan problem. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Som person är du flexibel, självständig, ansvarsfull och du drivs av att lösa problem och ge god service åt alla våra kunder. Du trivs i en verkstad och uppskattar att ha stort handlingsutrymme inom ditt uppdrag. Dessutom trivs du riktigt bra på en arbetsplats där du kan utvecklas och där vi har mycket roligt tillsammans.

Är du vår nya fordonsmekaniker? Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Halmstads kommun logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren