Hoppa till innehåll
Easyserv logotyp

Teknisk Support Ingenjör

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en Teknisk Support Ingenjör

Är du intresserad av entreprenörsskap, tillväxt och vill vara med på en utvecklingsresa som gör skillnad. Vi tror att du har bakgrund inom närliggande område, t.ex. värmepumpsbranschen, automation, energisystem eller elbranschen.

I det lilla företaget är du inblandad i det mesta och för rätt person är möjligheterna till utveckling och ökat ansvar stora. I dina arbetsuppgifter ingår i huvudsak:
  • Onboardning av nya kunder (Elbolag), vilket innefattar allt från utbildning till teknisk support
  • Genom driftövervakning och analys stödja våra kunder med löpande förbättringar av processer, rutiner och system
  • Problemlösning vid installation, felsökning och teknisk support
  • Analys/uppföljning av användare, kundbehov, förbättringar etc.
  • Utveckling/förbättring av stödsystem, kundportaler, backoffice m.m.
Du har en god teknisk utbildningsbakgrund med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är intresserad av teknik, system, är driftig och vill lära och ta ansvar. Du är komfortabel med att använda olika stödsystem och att använda Excel för analys, uppföljning och utvärdering.

Som person har du ambitionen att jobba i ett tillväxtbolag, du gillar utmaningar, är flexibel och värdesätter frihet under ansvar. Du är trygg och kan kommunicera och förklara teknik på ett pedagogiskt sätt.

Vi kan erbjuda en utmanade tillväxtresa i en dynamisk bransch. För mer information om tjänsten ta kontakt med Andreas Nilsson 0701-460391 eller Carin Mossberger 0701-460390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Välkommen med din ansökan!
Easyserv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Elmarknaden står idag inför stora utmaningar och förändringar, med energiomställningen och mer förnybar energi i elnätet så krävs det ökad el-flexibilitet från alla. Vi är en cleantech-bolag som bidrar till effektivare användning av befintliga resurser – skapar flexibilitet i elnätet – kapar effekttoppar – minskar energi- och elförbrukning – bidrar aktivt till stabilitet i den gröna omställningen.
  • Vi gör detta genom att koppla upp hushållen (värmepumpar) som får en viktig roll och medverkan i "omställningen", där vi pris-optimerar deras värmesystem med AI och smarta algoritmer för bibehållen komfort.
  • Vi ger elbolagen tillgång till en ännu ej utnyttjad resurs för planering, balansering och optimering av elnätet där vi effektivt kan styra för effektutjämning och stabilitet i det lokala elnätet, vilket i sin tur leder till ett minskat investeringsbehov.
  • Genom att vi aggregerar hushållens värmepumpar skapar vi en resurs, typ virtuella batterier, som kan användas av Svenska Kraftnät för det nationella nätet.
  • Vi använder egenutvecklad hårdvara och mjukvara som bygger på många års erfarenhet av uppkopplade värmepumpar, service och optimering.
För mer information se: www.easyserv.se