Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Säljare till Alstra

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för försäljning, att göra affärer och skapa långsiktiga relationer? Drivs du av att överträffa dina tidigare resultat samtidigt som du skapar nöjda kunder? Alstra försätter att växa och söker nu säljare till deras kontor i Skåne!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Alstra.

Om företaget

Alstra är ett solcellsföretag som är specialiserat på att hjälpa villaägare och lantbrukare att investera i kompletta solcellsanläggningar och laddboxar för elbilar. Du kommer att ingå i ett härligt gäng, med idag närmare 50 kollegor. Företaget har över 30 års samlad erfarenhet från solcellsbranschen där de tillsammans har sålt, projekterat och installerat tusentals solcellsanläggningar i södra Sverige. Nöjda kunder och Alstras bidrag till ett fossilfritt Sverige är det som driver bolaget framåt.

Arbetsuppgifter

Som säljare på Alstra blir du en nyckelspelare i att driva försäljningen av våra solcellsanläggningar till både privatpersoner och lantbrukare. Du blir inbokad på möten av företagets TM avdelning och ansvara därefter för säljprocessen och har löpande kontakt med kund längs vägen. Din roll innebär att du bygger starka kundrelationer genom både telefon och personliga besök, där du åker ut till kunden inför montering av solcellsanläggningen. Du ansvarar för att skapa skräddarsydda offerter och köpeavtal, samtidigt som du aktivt arbetar för att säkerställa hög kundnöjdhet och kontinuerlig uppföljning.

I samarbete med vår försäljningschef kommer du att organisera och delta i informationsmöten, events och mässor, vilket ger dig möjlighet att nätverka och presentera Alstras lösningar för en bredare publik.

På Alstra erbjuder vi dig en dynamisk och utvecklande arbetsmiljö där ditt engagemang och din säljtalang gör skillnad. Vi anordnar interna säljtävlingar och i din roll som säljare har du möjlighet att påverka din lön och framgång. I tjänsten får du tillgång till en förmånsbil och ett attraktivt förmånspaket.

* Försäljning av solcellsanläggningar till privatpersoner och lantbruk
* Kundkontakt via telefon och fysiska kundmöten
* Upprätta offerter och köpeavtal
* Aktivt arbete med kundnöjdhet och kunduppföljning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en roll med kundbemötande och/eller försäljning
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* Meriterande med erfarenhet av uppsökande och behovsorienterad försäljning

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är resultatorienterad och trivs med att arbeta i högt tempo samtidig som du utstrålar positiv energi där du ser varje utmaning som en möjlighet. Du utför dina arbetsuppgifter strukturerat och tycker om att arbeta utifrån en plan. Därtill trivs du med att arbeta i team och ser ett värde i att samarbeta. Du har en professionell inställning till behovsorienterad försäljning för att erbjuda kunden bästa lösning för en trygg och långsiktig investering.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till viss uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.