Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Dansktalande kundtjänstmedarbetare sökes till kund i Varberg

Ansök nu

Är du flytande i danska och vill jobba med kundservice? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en dansktalande kundtjänstmedarbetare till vår kund i Varberg.

Om tjänsten

Som kundtjänstmedarbetare präglas dina dagar av samtal med såväl kunder som kollegor på affärsenheter i Europa. Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan bestå av ordermottagning, uppföljning av offerter och prisfrågor, arbeta proaktivt med nyförsäljning och merförsäljning, samt framför allt utveckla kundrelationer. Din roll kommer även bestå av andra administrativa arbetsuppgifter. Kunden siktar på att vara det självklara valet när det gäller reservdelar och slitdetaljer för grävmaskiner och andra anläggningsmaskiner.

Detta är en direktrekrytering till kund, där tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Varberg. Arbetet är förlagd under vardagar mellan 07.00-16.00, med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som är flytande i danska, gärna att du har danska som modersmål. Vi söker även dig som motiveras av att arbeta med försäljning och mot uppsatta mål. Du har en positiv inställning och gillar att hitta lösningar på problem. Vidare är du serviceinriktad, har god förmåga för och tycker det är roligt att skapa långsiktiga relationer. Dina personliga egenskaper är viktigast för att trivas i rollen, men vi tror även att följande stämmer in på dig:

* Flytande i danska, samt bekväm med svenska och engelska, i tal och skrift.
* Mycket god datorvana.
* Meriterande med erfarenhet kundservice/inne sälj
* Meriterande med erfarenhet från maskinentreprenör-branschen.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic via enna.dedagic@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!