Hoppa till innehåll
Uddeholms AB logotyp

Mekaniker till Stångvalsverket

Sista ansökningsdag
30 augusti 2024 (3 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Uddeholms AB söker nu en mekaniker till vår underhållsavdelning, med placering i vårt Stångvalsverk.

Dina uppgifter
I Stångvalsverket kommer du att arbeta med att utföra olika typer av underhåll, reparationer samt förebyggande och förbättrande underhåll. Arbetet är varierande och du ges möjlighet att nyttja och utveckla en bred kunskap inom ditt område. Du kommer att arbeta både självständigt och ihop med kollegor.

Som anställd på Underhållsavdelningen på Uddeholms AB har du ett stort ansvar i arbetet mot en störningsfri produktion. Vi sätter säkerheten som nummer ett, vilket genomsyrar vårt arbete. Att kontinuerligt bygga bort felkällor kommer att vara en del av din vardag.

Arbetet är förlagt på dagtid.

Din profil
Vi söker dig med en gymnasieexamen från exempelvis någon form av industriprogram. Din kunskap kan du också ha fått genom tidigare tjänster inom likande yrken. Du ska känna dig bekväm med att både skruva och svetsa. Erfarenhet inom hydraulik och ritningsläsning är meriterande.

Du är flexibel som person och kan snabbt växla mellan olika typer av arbetsuppgifter. Du är kreativ, lösningsfokuserad och drivs av att hitta nya och bättre arbetssätt som hjälper oss att effektivisera vårt arbete för att säkerställa störningsfri produktion.

Mer information och ansökan
Närmare upplysningar om tjänsterna lämnas av rekryterande chef Fredrik Eriksson: Fredrik.Eriksson@uddeholm.com.

Sista ansökningsdag är 30 augusti men urval sker löpande så sök så snart du har möjlighet.

Vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.
Uddeholms AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren