Hoppa till innehåll
Uddeholms AB logotyp

Innesäljare - Ettårigt vikariat

Publiceringsdatum
09 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du intresserad av att arbeta på ett världsledande internationellt företag inom stålindustrin? Vi söker nu en innesäljare för ett vikariat fram till sista augusti 2025.

För att Uddeholm ska kunna behålla sin ledande position är det av yttersta vikt att vi ger en utmärkt kundservice, förstår kundens behov samt säkerställer att vi uppfyller dem.

Din uppgift

Innesälj och transportplanering tillhör avdelningen Marknad. Som innesäljare kommer du att arbeta i en problemlösande roll som hanterar kundförfrågningar, vägleder kunderna till lösningar, offererar lösningen, tar emot och lägger säljorder samt följer upp arbetet. Du kommer jobba tätt ihop med andra funktioner som säljare, transportplanerare med flera.

Tjänsten innebär bland annat:

Stöd för våra säljare, säljbolag och affärspartners Ta emot, handlägga och följa upp förfrågningar, offerter och beställningar Hantering av leveransavvikelser, priskalkyler mm Förbättringsarbete

Gillar du affärer och kontakten med kunder, är du serviceinriktad och flexibel?
Då kan du vara rätt person för vår avdelning!

Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid i Hagfors. Under upplärningstiden arbetar du 100% på plats, därefter finns möjlighet till hem-/distansarbete upp till två dagar i veckan om verksamheten tillåter.

Din profil

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra, kan erbjuda hög kvalité i alla led i mötet med kund, samt är öppen för förändring och nya arbetssätt.

Du ska ha förmågan att arbeta självständigt och ha lätt för att ta egna initiativ. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, då vi har både svenska och internationella kunder. Du har också god datavana, och goda kunskaper i Microsoft Office-paketet, med tonvikt på Excel. Kunskaper i SAP och erfarenhet från liknande tjänster är meriterande.

Mer information och ansökan

Vid frågor om tjänsten kontaktar du Andreas Carlsson genom att maila andreas.carlsson@uddeholm.com.

Sista datum för ansökan är 25 augusti men urval sker löpande så sök gärna så snart som möjligt.

Vi på Uddeholm tillverkar verktygsstål som formar produkter som finns överallt i vår vardag. Vi formar världen på ett hållbart sätt som är schysst mot både människa och miljö. På så sätt kan vi fortsätta forma världen, idag och för framtida generationer.
Uddeholms AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren