Hoppa till innehåll
Witron logotyp

Vill du jobba på Sveriges modernaste maskineri?

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Hos WIOSS, Witron On Site Services, får du vara med och bygga upp framtidens logistikcenter i en härlig blandning av mekanik och automatation! Här har du möjlighet att kliva in i en teknisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Urvalet sker löpande så sök redan idag!

Du erbjuds
  • En långsiktig tjänst med goda utvecklingsmöjligheter!
  • En gedigen introduktion för att ge dig alla verktyg för att lyckas i rollen.
  • En viktig roll i verksamheten där du får arbeta praktiskt.
Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör är du till en början ansvarig för en maskin i hela produktionsprocessen. Du arbetar rutinbaserat utefter tydliga riktlinjer för att leverera korrekt slutprodukt till kund! Du säkerställer att respektive maskin fungerar optimalt i systemet och uppstår det fel är du först på plats och undersöker. Är felet som uppstått av teknisk karaktär ansvarar du för att kontakta systemoperatörer eller tekniker på plats för att åtgärda problemet. Målet är sedan att du på sikt ska ha kunskap om alla maskiner som finns i produktionsprocessen! Arbetsschemat kommer variera då du kommer arbeta i skift som innebär en kombination av förmiddag, eftermiddag, natt och helg.

Vi söker dig som:
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom till exempel reparation, maskiner eller liknande industriteknik/tillverkning.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Har stort tekniskt intresse och trivs att arbeta i team.
  • B-körkort
Du kommer att vara fysiskt aktiv i ditt dagliga arbete som kräver att du till viss del har god fysik!

Information om tjänsten

Witron är i grunden ett familjeägt bolag med rötter i Tyskland. De tillhandahåller system och automatiserade lagerverksamheter med serviceavtal och i detta fall för Axfood. Här har du möjlighet att kliva in i ett bolag som satsar på individen och den personliga utvecklingen med goda värderingar och tillväxtplaner!

Professionals Nord söker i samarbete med Witron en Maskinoperatör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Witron.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Witrons önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Bålsta
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: furugren.filippa@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Witron logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

In the past, we successfully built storage systems and automated warehouse processes. We are still doing this today, but something has changed. Therefore, our knowledge about the technology and the processes helps us even more today. Because we develop end-to-end solutions across the entire supply chain for our customers around the globe. The logistics center has meanwhile become the hub of our customer´s business. Our experienced employees have the process and machine understanding, and the technical competence in mechanics, PLC, and IT.