Hoppa till innehåll
ScandiNova logotyp

Elmontör till ScandiNova

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
ScandiNova söker en kollega till deras moderna produktion. Vi söker efter dig som gillar att jobba med fokus på kvalitet och i samarbete med andra. Här ges du stora chanser till utveckling och får arbeta med produkter som faktiskt gör skillnad i människors liv!
Missa inte chansen att följa med på ScandiNovas spännande resa!

Om Företaget
ScandiNova utvecklar och producerar morgondagens banbrytande pulserande kraftsystem. De unika produkterna och applikationerna härstammar från år av forskning. Med patenterad teknologi förändrar ScandiNova spelplanen för en hel bransch. Scandinovas teknologi håller på att bli den nya marknadsstandarden bland världens största leverantörer av strålbehandlingsutrustning, industriell röntgen och andra industriella tillämpningar.

Om Rollen
I rollen som elmontör kommer du att arbeta i ScandiNovas produktion tillsammans med ett team om 13 kollegor. Teamet har en god sammanhållning och bred kompetens där det finns goda möjligheter att lära av varandra och ständigt utvecklas. Du kommer att arbeta med varierade arbetsuppgifter och vara delaktig i stora delar av produktionen.

ScandiNova är ett växande företag, och har du erfarenhet som Elmontör sen innan och vill utvecklas med större ansvar, alternativt om du även har erfarenhet som ledare så är du varmt välkommen att ansöka. även om denna roll är mer junior!

Dina huvudsakliga ansvarsområden (som junior elmontör)
  • Utförande av montage efter färdiga ritningar
  • Arbete med kablering av system
  • Övriga uppgifter i produktionen
Dina ansvarsområden kan komma utökas beroende på tidigare erfarenhet.

Skallkrav:
  • Har en avklarad gymnasieexamen
  • Har intresse och en grundläggande förståelse för el, möjligtvis har du läst el under gymnasiet alternativt kommit i kontakt med det på fritiden
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För oss kommer dina personliga egenskaper att vara viktigast. Vi söker dig som är initiativtagande, kvalitetsmedveten och trivs att jobba i team.

START: Omgående enligt ök.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Uppsala
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lucas Bryggman

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
ScandiNova logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!