Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

INKÖPARE TILL DAFGÅRDS

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Dafgårds är inne i en tillväxtfas och det görs investeringar för att vi ska kunna fortsätta växa i framtiden. Köket i Källby står aldrig stilla och med företagets framgång kommer också behovet av fler duktiga medarbetare. Välkommen med din ansökan!

Din vardag
Som inköpare på Dafgårds kommer du möta intressanta människor och hantera många olika råvaror. Du ser till att bibehålla kontakten med våra befintliga leverantörer samtidigt som du även söker nya. Du har ett stort eget ansvar och ser till att bedöma och välja leverantörer utifrån våra grundläggande krav. Du ansvarar för produkternas hela livscykel, från förhandlingar till priser, lönsamhet och genomförande. Produkterna du arbetar med ska vara anpassade för marknaden, därför ser du kontinuerligt över vårt sortiment och vår ekonomi och tar utifrån det beslut om förbättringar.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och kommunikativ med hög social kompetens. Som inköpare kommer du att vara en nyckelfigur i vår verksamhet, ansvarig för att säkerställa effektiva och lönsamma inköpsprocesser. Med din förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med leverantörer och interna intressenter kommer du att vara en central del av vår framgångsrika affärsstrategi.

Krav för tjänsten:
  • Relevant högskole-/universitetsutbildning
  • Tidigare erfarenhet som inköpare.
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Flytande i tal och skrift på engelska och svenska.
  • Du ska även ha tidigare förhandlingsvana.
  • B-körkort.
Det är meriterande om du kan ytterligare språk och om du tidigare arbetat med affärssystemet SAP eller liknande affärssystem. Det är även meriterande om du tidigare arbetat inom Livsmedelsindustrin.

VILL DU VETA MER?
Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekryteringen samarbetar Dafgårds med Nexer Recruit.

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Stefan Larsson på 0730-846816 alt. stefan.larsson@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 2024-05-01. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om dafgårds
Vi är familjeföretaget i Källby som vill laga god mat, hållbart och med glädje, till nöjda kunder över hela världen. Med över 4 miljarder i omsättning, en mycket stark ekonomi och fortsatt tillväxt i orten befinner vi oss i en spännande fas i företagets utveckling. Företaget har sen Gunnar Dafgård startade byggt sin framgång på att ligga i teknisk framkant och det är även strategin framåt. Läs mer om Dafgårds här: https://www.dafgards.se/sv
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.