Hoppa till innehåll

EL & AUTOMATIONSLEDARE TILL PAROC AB

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du erfarenhet av ledande roller inom el och automation? Är du redo för nästa utmaning? Paroc AB i Hällekis söker nu sin nya El & Automationsledare som tillsammans med sina medarbetare ska lyfta organisationen. Låter det intressant? Läs mer nedan och sök direkt!

Din vardag

Som el- och automationsledare ansvarar du för underhållsavdelningens elavdelning bestående av teamledare, elektriker, automationselektriker och automationsingenjörer. Du kommer att spela en nyckelroll i att driva automationsprojekt, anpassningar, ombyggnationer och nyinstallationer, i nära samarbete med processägare och centrala organisationer. Ditt ansvar omfattar våra två produktionsenheter på Hällekisfabriken, där du leder arbetet med både förebyggande och förbättrande insatser inom säkerhet och kvalitet. Du kommer även att planera långsiktiga strategiska investeringar och projekt. Du rapporterar till Underhållschef.

Fabriken genomgår ständiga förbättringar inom alla områden, vilket ger dig möjlighet att aktivt delta i utvecklingen av nya processer och arbetssätt i nära samarbete med andra funktioner inom verksamheten. Din roll erbjuder en unik chans att påverka och förbättra fabriken och dess processer, samtidigt som du bidrar till deras övergripande framgång.

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs en relevant utbildning inom el och/eller automation samt erfarenhet av personalledning inom industrin. Du bör vara van vid projektarbete, förbättringsarbete och underhåll samt ha goda kunskaper inom el- och maskinsäkerhet. Kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, administrativa färdigheter och förmåga att arbeta i en internationell miljö är viktiga. Allmän el behörighet, erfarenhet från affärssystemet SAP samt metodiken TPM ses som meriterande för tjänsten.

Personlighetsmässigt är du initiativrik, kreativ, positiv, ansvarsfull och självgående. Du har en stark kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga samt brinner för att bygga och leda en effektiv avdelning. Ordning och reda samt säkerhetsarbete är en självklarhet för dig.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Paroc AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Paroc AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-08-07.

Om Paroc AB

Vi har genom vår 80-åriga historia inom isolering fått ett välförtjänt rykte för hög produktionsprestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Vi är idag marknadsledande i Sverige, Finland och Baltikum och vi har dessutom starka positioner i flera andra länder som Norge, Polen, Tyskland och Storbritannien.

Paroc är en del av Owens Corning som är en global ledare inom bygg- och konstruktionsmaterial som har åtagit sig att skapa en hållbar framtid genom materialinnovation. Våra tre integrerade verksamheter - kompositer, isolering och tak – (Composites, Insulation och Roofing) tillhandahåller slitstarka, hållbara och energieffektiva lösningar som bygger på vår unika materialvetenskap, tillverkning och marknadskännedom för att hjälpa våra kunder att vinna och växa. Vi har en global räckvidd med cirka 18 000 anställda i 30 länder, alla dedikerade till att skapa mervärde för våra kunder och aktieägare samt göra skillnad i de samhällen där vi lever och verkar. Owens Corning grundades 1938 och har sitt säte i Toledo, Ohio, USA. Owens Corning redovisade 2023 en försäljning på 9,7 miljarder USD. Mer information finns på www.owenscorning.com.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 januari 2025 (167 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se