Hoppa till innehåll

AUTOMATIONSELEKTRIKER TILL PAROC AB

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du Industrielektriker som har sinne för automation? Är du redo att ta dig an nya utmaningar som får både dig och din organisation att växa? Då har vi rollen för dig! Paroc AB behöver en Automationselektriker till sin verksamhet i Hällekis, läs mer nedan och sök redan idag!

Din vardag

Som elektriker/automationselektriker får du möjlighet att arbeta i en dynamisk fabriksmiljö där arbetsuppgifterna inom el-området är varierade och utmanande. Du kommer att vara involverad i både avhjälpande och förebyggande åtgärder, vilket ger dig en omväxlande vardag. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att omfatta felsökning, byte av elkomponenter, ombyggnationer, projektbaserade nyinstallationer och programändringar. Du erbjuds en arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt tillsammans med Paroc. Du kommer att spela en aktiv roll i investeringsprojekt, arbeta med ständiga förbättringar i deras processer samt medverka i vårt 5S-arbete.

Vem är du?

Vi söker dig med en yrkesteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande och som har erfarenhet som elektriker med specialisering inom automation. Du har goda kunskaper i elsäkerhet och PLC, är datorvan och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. El-auktorisation samt erfarenhet av affärssystemet SAP och metodiken TPM ses som meriterande.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och självgående, du trivs med att ta initiativ och driva både din egen och organisationens utveckling. Du har ett lösningsorienterat förhållningssätt med en positiv attityd, stort engagemang och hög servicekänsla. Du är drivande, flexibel och har en god samarbetsförmåga. På sikt finns möjligheten att utveckla ditt ledarskap och ta en större roll i teamet.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Paroc AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Paroc AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-08-07.

Om Paroc AB

Vi har genom vår 80-åriga historia inom isolering fått ett välförtjänt rykte för hög produktionsprestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Vi är idag marknadsledande i Sverige, Finland och Baltikum och vi har dessutom starka positioner i flera andra länder som Norge, Polen, Tyskland och Storbritannien.

Paroc är en del av Owens Corning som är en global ledare inom bygg- och konstruktionsmaterial som har åtagit sig att skapa en hållbar framtid genom materialinnovation. Våra tre integrerade verksamheter - kompositer, isolering och tak – (Composites, Insulation och Roofing) tillhandahåller slitstarka, hållbara och energieffektiva lösningar som bygger på vår unika materialvetenskap, tillverkning och marknadskännedom för att hjälpa våra kunder att vinna och växa. Vi har en global räckvidd med cirka 18 000 anställda i 30 länder, alla dedikerade till att skapa mervärde för våra kunder och aktieägare samt göra skillnad i de samhällen där vi lever och verkar. Owens Corning grundades 1938 och har sitt säte i Toledo, Ohio, USA. Owens Corning redovisade 2023 en försäljning på 9,7 miljarder USD. Mer information finns på www.owenscorning.com.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 januari 2025 (167 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se