Hoppa till innehåll
CIDAN Machinery Sweden AB logotyp

Nu söker CIDAN Machinery AB maskinbyggare till avancerat montage!

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om företaget
CIDAN Machinery Group är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER och Thalmann över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Storbritannien och Danmark. Gruppen har drygt 330 anställda och omsätter cirka 1200 Mkr. Vårt koncernspråk är engelska. Se mer information på www.cidanmachinery.se

Arbetsuppgifter
I takt med att vi fortsätter vår tillväxtresa har vi nu ett behov av att stärka upp med ytterligare en kollega till avdelningen för våra mest avancerade kantviksmaskiner. Är du en erfaren maskinbyggare och trivs i en vardag där du har möjlighet att påverka innehållet och utveckling av arbetsmetoder? Då kan du vara den vi söker!

Profil

Rollen ställer krav på bred och hög teknisk kompetens. Du har kunskap inom mätteknik och ritningslära.
I rollen som maskinbyggare krävs att du är strukturerad, noggrann, driven, engagerad och tar stort eget ansvar. Bred kunskap inom mekanik och erfarenhet av maskinbyggnationer ses som mycket meriterande. Medverkan vid prototypbyggnationer förekommer. Vidare krävs att du kan prioritera din tid, samarbeta med kollegor och att du är initiativtagande. Avdelningen består av ca. 25 kollegor i dagsläget och leds av en produktionsledare.

Utöver ser vi gärna att du har:
  • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Jobbat med ständigt förbättringsarbete, 5S och Lean
  • Arbetat i team och tillsammans med kollegor och utvecklat arbetssätt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska språket, både i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. I vår urvalsprocess använder vi oss av personlighetstester som du i samband med din ansökan får utskickad via mail.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag är 4 augusti. På grund av semestertider kan svar på din ansökan dröja något.

Vi tar ej emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR. Skicka in din ansökan via knappen nedan.

Vid frågor är du välkommen att kontakta produktionsledare Mattias Mäenranta på tel. 0738-48 26 67

Om detta låter intressant, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
CIDAN Machinery Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CIDAN Machinery är sedan 1907 ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service till plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en ledande tillverkare av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör stora satsningar. Vi marknadsför varumärkena GÖTENEDS, CIDAN, FORSTNER, THALMANN och nuIT över hela världen med USA som största marknad. I Götene finns gruppens huvudkontor, produktutveckling och produktion av maskingradsaxar och kantvikmaskiner, därtill finns etableringar i USA, Österrike, Schweiz, Tyskland, England och Danmark. Gruppen har cirka 330 anställda och omsätter cirka 1200 Mkr. Se mer information på www.cidanmachinery.se