Hoppa till innehåll
W.O.W Apartments AB logotyp

Hotell städning / Cleaning Service – House Maid

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
WOW Apartments söker en House Maid

Tjänsten
Vi söker en House Maid som sköter löpande städning och underhåll av våra stilfullt inredda studios/lägenheter/kontor. Se till att gemensamma ytor så som kök, tvättstuga och entréer hålls trevligt städade, även vissa delar utomhus så som att vattna blommor, kratta löv, sopa och hålla snyggt mm. Du kommer arbeta tillsammans med våran House Maid & Customer Service. Du kommer också ha direktkontakt och visst serviceansvar mot våra gäster.

Vi lägger stor vikt på hur våra kunder upplever service, boendet och skötseln av den, det utgör grunden för vårat "WOW" koncept. Vårt mål är att alltid tillhandahålla hög klass av städning och underhåll, både kvalitet- och servicemässigt.

Din profil
Vi söker dig som har jobbat minst 1 år med städning inom hotell (restaurang). Du är ordningsam, effektiv, serviceinriktad, flexibel, prestigelös och har en god känsla för detaljer. Som person är du inte rädd för att ta i och du bidrar alltid med ett trevligt bemötande mot kunder och medarbetare. Eftersom vi har både nationella och internationella gäster är det bra om du kan prata flytande svenska och engelska.

Krav: Arbetat minst 1 år med städning, helst med hotellstädning

Övrigt:
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Timanställning / säsongsanställning ca 60-100%, flexibla arbetstider
  • Placering: Utgå från våra fastigheter, främst på Föreningsgatan 7-9
  • Flytande svenska och engelska
  • Ett plus är om du har körkort och egen bil.
  • Sista datum för ansökan är måndag 24/5
  • Ansökan/CV skickas till info@wowoffice.se
Besök oss gärna på http://www.wowapartments.se/
W.O.W Apartments AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WOW Apartments är ett lägenhetshotell. Vi startade 2013 och har haft en stadig tillväxt och behöver nu ytterligare förstärkning. Vi äger idag 4 stycken centrala fastigheter i Göteborg närmare 45 studios och lägenheter. Bostäderna är fullutrustade och stilfullt renoverade med modern inredning. De kan hyras från ett par nätter till flera månader beroende på kundens behov. Vi skräddarsyr lösningar till både företag och privatpersoner. Vårt mål är att erbjuda det bästa boendet efter Våra kunders önskemål:

"En lägenhet eller studio som känns som hemma."