Hoppa till innehåll
VDL Parts Sweden AB logotyp

Lagermedarbetare - Göteborg

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Mattis Wakeham
Email
Telefon
VDL Parts Sweden AB, en del av holländska VDL Groep, söker nu efter en ny lagerarbetare till vårt lager i Göteborg. VDL Parts Sweden AB är en komplett leverantör av reservdelar och tillbehör till lastbilar, bussar och släpfordon till kunder över hela Sverige. På vårt lager och kontor i Gamlestaden jobbar totalt fyra anställda, så här är god samarbetsförmåga och kommunikation två nyckelord!



Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med lagerchef ansvarig för in- och utleveranser, ankomstkontroll, plock och pack av ordrar, bokning av frakt och daglig kommunikation med företagets sälj och inköpsavdelning. Leveranser
till kunder i Göteborgsområdet med företagets egen budbil är också en stor del av dina dagliga arbetsuppgifter.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du har minimum 3 års erfarenhet av lagerarbete, helst inom en liknande bransch, och gärna i ansvarsställning. Du är van att jobba i affärs och lagersystem, du är också ordningsam, noggrann, positiv och mån om god kommunikation på arbetsplatsen. Du är bra på att planera och ta eget ansvar, stresstålig och har förmåga att prioritera i alla lägen. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då kvalitet och service är något som genomsyrar hela företaget, även lager och leveranser. Du talar och förstår svenska utan problem, meriterande om du också har goda kunskaper i engelska (koncernspråk). God fysik är också en fördel då det förekommer en del tunga lyft.

Truckkort och körkort B är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten?
Ta kontakt med Logistikchef Mattis Wakeham

wakeham@tti.no
VDL Parts Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://www.vdlparts.se/om-oss