Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb som lagerarbetare till vår kund Kappahl

Publiceringsdatum
01 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, till exempel studier eller ett annat jobb, och känner att du vill ha ett långsiktigt extrajobb vid sidan av och även i sommar? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi drivna och engagerade lagermedarbetare till vår kund Kappahl i Mölndal, Göteborg. För detta uppdrag anställs du hos oss på StudentConsulting men arbetar som uthyrd konsult till Kappahl.

Arbetsplatsen är stor, med flera avdelningar och många kollegor. Arbetsuppgifterna är varierande och skiljer sig åt beroende på vilken avdelning du jobbar på. Vanliga arbetsuppgifter är plock av varor, sortering, packning av onlinebeställningar och godsmottagning. Har du truckkort kan även truckkörning vara en del av arbetet. Det finns möjlighet att utvecklas och att även få arbeta på fler avdelningar för dig som är riktigt duktig och långsiktig.

Övrigt information:
- Tjänsten är på deltid och arbetstiderna kan variera mellan dag och kväll, och för att vara aktuell för denna tjänst vill vi att du ska kunna jobba minst 2-3 pass i veckan.
- Du kommer även få arbeta i sommar, antingen på deltid eller heltid.
- Start sker under maj och Kappahl erbjuder en gedigen onboarding där du handleds av en fadder.
- Tjänsten kräver att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, och detta behöver du kunna intyga under rekryteringsprocessen.

Detta söker vi:

Tillsammans med ditt team bidrar du till en energifylld arbetsplats med högt engagemang och du får en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt! Du är tävlingsinriktad och har inställningen att allt går om man bara vill. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt, liksom vikten av att vara engagerad och uthållig.

För att trivas i rollen som konsult bör du vara vara flexibel när det kommer till arbetstider, då behovet hos vår kund kan variera stort från vecka till vecka. Vi vill dock att du ska vilja jobba mycket och du är en person som sällan har problem att tacka ja till pass med kort varsel.

Vi vill vidare att du:
- Har god fysik
- Goda tal- och skriftkunskaper i svenska
- Har studier eller jobb på minst 50 %
- Har du truckkort är detta meriterande

Platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: Lager, Terminal, Extrajobb, Plock & pack, Sortering

Sökord: Lager, Terminal, Extrajobb, Plock & pack, Sortering
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com