Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Processoperatör till Scanlube

Sista ansökningsdag
16 oktober 2024 (38 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en positiv och engagerad processoperatör med erfarenhet inom produktion? Vill du använda och fördjupa dina kunskaper i en ny roll? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Scanlube AB är en smörjmedelstillverkare med ca 45 anställda som till lika delar ägs av Preem AB och Uno-X Mobility AS. Företaget ligger i Göteborgs Energihamn och producerar och distribuerar smörjmedel till kunder i främst Sverige, Norge, Danmark, Baltikum och Island. Företaget har en stark profil inom produktkvalitet, leveranssäkerhet, service och flexibilitet. Scanlube är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Scanlubes kärnvärden är kundfokus, miljöomsorg, ansvar, gemenskap och utveckling.

Arbetsuppgifter:
Som Processoperatör kommer du att ingå i ett team för tillverkning av smörjmedelsprodukter. Du roterar inom olika arbetsområden inom produktion; fyllning av emballage, blandningsprocess och bilutlastning. Rollen som processoperatör hos Scanlube innebär att du längre fram även kan få arbeta med lossning av bulkfartyg. Tillsammans med teamet ansvarar du för att produktionen genomförs enligt plan samt uppfyller kvalitets- och säkerhetskrav i enlighet med gällande rutiner.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du får en anställning hos Scanlube. De söker just nu två personer, en för fastanställning och en för ett vikariat. Tjänsterna är på heltid och arbetstiderna är förlagda kl. 07.00 - 16.00. Kväll- och helgarbete kan förekomma vid enstaka tillfällen samt förskjuten arbetstid fn.10.00-19.00. Tjänsten startar omgående eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har:

* Gymnasieutbildning, företrädesvis med teknisk inriktning
* Erfarenhet som operatör inom produktion eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Truckkort
* God datakunskap
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
* Om du tidigare har arbetat med flytande produkter
* Har grundläggande kunskap om ventiler och pumpar

Eftersom Scanlube arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort engagemang och är resultatinriktad. Du tar ansvar för ditt arbete och har ett genuint intresse för teknik. Som person är du förändringsbenägen och har förmågan att samarbeta väl med andra, samtidigt som du kan arbeta självständigt när det krävs. Du har en vilja att utvecklas inom produktionen och arbetar noggrant med en hög medvetenhet om kvalitet och säkerhet. Ditt uppträdande är professionellt och du förstår vikten av att följa rutiner. Dessutom delar du och verkar för Scanlubes kärnvärden: Gemenskap, Ansvar, Utveckling, Kundfokus och Miljöomsorg.

Stämmer ovan in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Alla ansökningshandlingar hanteras av StudentConsulting, vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Processoperatör, Operatör, Blandningsoperatör, Fyllningsoperatör, Driftoperatör

Sökord: Processoperatör, Operatör, Blandningsoperatör, Fyllningsoperatör, Driftoperatör
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 oktober 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com