Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Björn Stille
Telefon
Pluto Design Sweden

Vi befinner oss i en expansiv fas efter flera års positiv utveckling på företaget. Nu växer företaget vidare och vi behöver stärka upp teamet på kontoret med en person som vill vara med på denna spännande framtida resa.

Vi söker nu dig - en naturlig säljare som bygger relationer och ger bra service. Du som person har en positiv och öppen personlighet, gillar ha många bollar i luften och är inte rädd att kavla upp ärmarna och hjälpa till.

Om tjänsten:
  • Försäljning, primärt i rollen, att med stort engagemang hjälpa nya och existerande kunder internationellt genom köps-processen via e-mail och telefon. Orderhantering i Plutos affärssystem och produktinformation i exceldokument. Att förbereda, bearbeta och följa upp kontakter före och efter mässor. Stötta i logistikservice. Övriga små och stora uppgifter och projekt, som alltid blir aktuella i en liten och entreprenörsorienterad organisation. Rapporterar till VD.
Om dig:
  • Minst 2 års försäljning av konsumentvaror, gärna inom inredning/detaljhandel.
  • Orädd och prestigelös, drivande personlighet, van vid högt tempo, gärna med lite vinnarinstinkt.
  • Ambitiös, att alltid ge högsta kvalité i all kommunikation.
  • Organiserad och noggrann med god datavana i tex Office 365
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift, tyska är meriterande.
Vi lägger störst vikt på rätt personlighet. Inställningen till den här rollen måste vara att man ser den fantastiska möjligheten att skapa en stor framgångssaga med Pluto.

Vi erbjuder
Dig att arbeta i ett team som präglas av framåtanda, högt tempo och engagemang, med ett starkt fokus på kunder, service, och på kvalitet. Vi har en positiv, öppen och kreativ arbetsplats med entreprenörsanda. Vi erbjuder dig ett stort eget ansvar och ett självständigt arbete med fantastiska produkter och ett starkt varumärke.

Övrigt
Placering är vid vårt kontor i Västra Frölunda. Tjänsten är på heltid. Har du ytterligare frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Stille på +46 737 56 58 38. Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Pluto Design Sweden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Pluto Design Sweden
Pluto Produkter AB (firmanamn). Vi är ett svenskt företag som designar, producerar och marknadsför inrednings- och presentartiklar. Pluto grundades 1996 och har varit framgångsrikt sedan starten för 28 år sedan. Samtliga produkter har svensk design och vi arbetar med ett antal licenser. Nu har företagets produktportfölj växt till över 500 artiklar med ett stort antal nyheter varje år. Företaget har varit internationellt aktivt sedan länge. Nu återfinns Plutos kunder i ca 35 länder globalt.