Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Platschef - Betong

Publiceringsdatum
01 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du vara med och bygga Trollhättans nya Vattenverk

Till hösten 2024 påbörjar vi markarbetena för den nya anläggningen och i början av 2025 startar betongarbetena. Vi behöver förstärka med en erfaren Platschef Betong.

Dina huvudsakliga uppgifter

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av anläggningsprojekt med inriktning betong och som tidigare arbetat som platschef i liknande projekt. Som platschef hos oss ansvarar du för att driva betongarbetena tillsammans med våra yrkesarbetare och arbetsledare. Vattenverket drivs som ett Partneringprojekt genom ett mycket nära samarbete med vår kund Trollhättan Energi. I projekt Vattenverket kommer du ha nära kontakt med platschefen på mark samt med projektchefen som är ytterst ansvarig på arbetsplatsen.

Som platschef på Peab kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära

 • Personal- och ekonomiansvar
 • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom din del av projektet
 • Bevara och utveckla långsiktiga kundrelation
 • Främja sammanhållning och bygga laganda

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling inom Peab. I en tjänst hos oss på Peab Anläggning blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga nytt Vattenverk för Trollhättans invånare.

Kvalifikationer och önskad kompetens

 • Vi söker dig med relevant högskole- eller YH-utbildning inom anläggning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Minst 10 års erfarenhet av en ledande roll inom branschen
 • Erfarenhet från liknande roller
 • Platsgjutning av Betong Kompetensklass I-U
 • Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift
 • Körkort B
 • God datorvana och kunskap i att hantera produktionsadministration
 • Tidigare erfarenhet av samverkansprojekt är meriterande
 • Bakgrunds- och säkerhetskontroll kommer genomföras

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av ledarskap och trivs i rollen som ledare. Du har ett genuint intresse för branschen och för dig är det viktigt att ständigt utveckla dig och ditt team framåt. Som ledare visar du på gott omdöme även under tidspress och du följer upp de åtagande som ligger på ditt bord. Det faller dig naturligt att lyssna och vara mottaglig för motparten och du anpassar dig till situationen, oavsett vem du pratar med. Du är engagerad både i det dagliga arbetet och i den långsiktiga planeringen.

Dina insatser kommer bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Vi arbetar ofta i samverkansprojekt och därför söker vi en person som gillar öppenhet och transparens.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta biträdande arbetschef Mohammed Latif Daebes mohammed-latif.daebes@peab.se eller HR-partner Mia Ström mia.strom@peab.se

Vi har inte möjlighet att ta emot din ansökan via mail.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.