Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Anläggningskonstruktör

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du utvecklas i rollen som anläggningskonstruktör?

Har du erfarenhet av en ledande roll i projekt eller team och söker en ny utmaning? Vill du bli en del av ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag? Då är du varmt välkommen att söka jobbet som anläggningskonstruktör hos oss! Skriver du dessutom under på våra värderingar Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga så kommer du verkligen att trivas hos oss.

Om rollen

Vi erbjuder dig spännande och utvecklande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, i nära samverkan med vår produktion och med fokus på den totala affären. Vi är ofta med hela vägen i projektet, från anbud till färdigt projekt. Du kommer bland annat att arbeta med att ta fram effektiva lösningar i anbud, utföra samt leda och styra projektering. Erbjuda teknisk spetskompetens till vår produktion och driva utveckling och omvärldsbevakning.

Som bro- och anläggningskonstruktör i Peab kommer du att tillhöra Affärsområde Anläggning och vara en del av den expertgrupp som stöttar verksamheten i anläggningstekniska frågor. Gruppen består idag av 25 medarbetare främst inom kompetensområdena geoteknik men även anläggningskonstruktion och BIM. Målet är att under de kommande åren bygga upp en avdelning med inriktning mot bro- och anläggningskonstruktion och det är där du kommer in i bilden.

Den nya specialistavdelningen kommer att byggas upp kring en av våra erfarna brospecialister som kommer att vara gruppchef i den nya enheten. Bredvid sig behöver han en erfaren anläggningskonstruktör som tillsammans med honom kan sätta organisationen, hitta kompetensen och fatta de avgörande besluten för hur arbetet ska se ut framåt.

Din placering kommer i första hand att vara på vårt regionkontor i Göteborg där vår brospecialist och gruppchef arbetar. Det finns dock möjlighet till flexibilitet i och med att vi har kontor på ett flertal orter.

Om dig

Vi ser framför oss en person som är drivande och som vill utveckla sig själv och andra. Vi behöver någon som har förmågan att sätta sig in i andras perspektiv. Någon som verkligen kan och vill förstå problemen ute i produktionen. Samtidigt behöver du ha tålamod med andra som är lika mycket specialister inom sitt område som du är inom ditt. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och utvecklingsinriktad och som får energi av att få vara med och påverka.

Beroende på vilken bredd du arbetat med tidigare tror vi att du har minst 5 men gärna 10 års erfarenhet från att arbeta med brokonstruktionsfrågor.

Du har:

  • Relevant akademisk examen
  • Körkort B
  • Mycket god svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av ledande roll i projekt och/eller team

Ansökan och övrig information

Låter detta som jobbet för dig så tveka inte att söka! Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta gruppchef Martin Laninge via e-post: martin.laninge@peab.se eller HR-partner Linnéa Lundin via e-post: linnea.lundin@peab.se
Notera att vi annonserar över vår semester så svar kan dröja något.

Tillträde: enligt överenskommels

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.