Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Project Sales Engineer till Nordic Crane Heavy Lift, Göteborg

Ansök nu
Rollen
Som Project Sales Engineer hos oss får du en central roll i att bygga och underhålla starka kundrelationer, samtidigt som du bidrar med din tekniska expertis i komplexa projekt. Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen, från att identifiera nya affärsmöjligheter till att ta fram detaljerade offerter och följa upp förhandlingsprocesser. I denna roll är din förmåga att förstå och hantera tekniska specifikationer och dokumentation avgörande för att lyckas.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna inom områden som stål, maskinteknik eller hydraulik, och som har erfarenhet av att arbeta i CAD. Du kanske arbetar som projektingenjör eller tekniker idag och känner dig redo att ta steget in i en säljroll, eller så har du tidigare erfarenhet av teknisk försäljning och projektledning inom en liknande bransch. Din förmåga att kommunicera flytande på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, är en stor tillgång, liksom din vilja att resa i tjänsten och arbeta nära våra kunder över hela Sverige och Norden.

Vi erbjuder
Hos Nordic Crane erbjuder vi dig en spännande och varierande arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och utvecklas i ett dynamiskt och innovativt företag. Vi är stolta över vår inkluderande kultur, där alla medarbetare respekteras och uppmuntras att utvecklas. Du får arbeta i ett team där samarbete och prestigelöshet står i centrum och där alla bidrar till att vi når våra gemensamma mål. Du blir en del av en trygg och professionell arbetsplats som erbjuder attraktiva villkor och förmåner, fantastiska kollegor och en kultur som präglas av ärlighet, lojalitet och entusiasm.

Ansökan
Låter detta som ett jobb för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se. Läser du denna annons i din telefon? I så fall kan du ansöka direkt med din LinkedIn-profil utan att bifoga CV och personligt brev.

Vi på Jerrie arbetar utefter en rättvis och mänsklig urvalsprocess som är kopplad till en kravprofil. Läs om Jerries rekryteringsprocess här: [https://jerrie.se/rekryteringsprocess]
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nordic Crane är marknadsledande inom kran, Heavy lift, specialtransporter och engineering för att kunna erbjuda helhetslösningar för ditt projekt i hela Skandinavien. I Sverige har vi huvudkontor i Göteborg och depåer strategiskt placerade runt om i landet. Nordic Crane utför alla typer av uppdrag med mobilkranar, kranbilar, mobila tornkranar, larvkranar, specialtransporter och Heavy Lift, vilket är möjligt tack vare våra duktiga och serviceinriktade medarbetare. I Sverige är vi idag runt 125 medarbetare.

Nordic Crane är en del av Kynningsrudgruppen, som sedan 1946 har förknippats med entreprenörskap av hög kvalitet. Idag omfattar verksamhetsområdena kran, fastighet, bygg, bostäder och finanser.

Vi arbetar varje dag med att lyfta högt, bygga rejält och förvalta smart över hela Skandinavien. Vi jobbar alltid mot visionen "Glädjen är att vara till nytta", som är vår viktigaste drivkraft.