Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Graduate Supplier Quality Engineer till Matthews Marking Systems // Mölndal

Publiceringsdatum
06 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Jacob Chalkley
Telefon
Ansök nu
Vill du bidra till framtidens utveckling och kvalitetsförbättring av märkningsprodukter? Är struktur, dokumentation och processer ditt expertisområde? Välkommen till spännande roll hos oss på Matthews!

Din nästa utmaning:

Nu är vi på jakt efter en analytisk problemlösare som vill bli en del av vårt internationella bolag! Här väntar en självständig roll på vår kvalitetsavdelning där du kommer leda förbättringsprojekt och kvalitetsärenden gällande dokumentation, processer och samarbete med leverantörer. Med ansvar för kvaliteten i våra produktioner och produkter, säkerställer du att vi möter leveranskrav, uppfyller standarder och väljer rätt leverantör och material. Förutom teamet i Mölndal, kommer du även samarbeta med kollegorna på Costa Rica och närmsta chef i USA. Några resor per år förkommer i din tjänst.

Ett axplock av dina uppgifter och ansvarsområden:
  • Utvärdera och jämföra leverantörer baserat på kvalitet och prestanda
  • Utveckla acceptanskriterier för material
  • Skapa och underhålla kvalitetsprocessen för inkommande material och godkännande av komponenter för användning i produkter
  • Utveckla testprotokoll, övervaka tester och utfärda kvalificeringstestrapporter
Det här har du med dig:
  • Ingenjörsutbildning
  • Goda kunskaper i Excel
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Om Matthews Marking Systems
Som en del av det etablerade företaget Matthews International, är vi stolta över att ha allt från utveckling och tillverkning till försäljning under ett och samma tak på vårt svenska kontor - samtidigt som vi arbetar i en global kontext. Vi jobbar mot olika typer av branscher och märker allt ifrån äggkartonger, kvalitetsmärkning på ändträ och spårbarhet på pappersbruk. Här välkomnas du in i en internationell och trivsam miljö där vi levererar både till svenska slutkunder och partners runt om i världen. Dessutom väntar en grundlig onboarding och utbildning i våra produkter, ett generöst friskvårdsbidrag, leasingcykel, flextid och kollektivavtal. För rätt person finns det såklart även stora möjligheter till utveckling inom bolaget.

Intresserad? Skicka in ditt CV på engelska, vi ser fram emot att höras!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Mölndal

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Jacob Chalkley, jacob.chalkley@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren